Βανδαλισμός περιπτέρου του ΚΚΕ στον Βύρωνα

Πηγή: 902.gr
Φωτογραφία αρχείου

Οι Κομματικές Οργανώσεις Βύρωνα του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ καταγγέλλουν το βανδαλισμό του περιπτέρου για το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή» , τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Βύρωνα.

Στην καταγγελία τους αναφέρουν:

«Μέσα στη νύχτα, σαν τα ποντίκια, τα θρασύδειλα ανθρωπάρια κατέστρεψαν προπαγανδιστικό υλικό στο περίπτερο για το 48ο Φεστιβάλ που έχει στηθεί στην οδό Καραολή και Δημητρίου. Η πράξη τους αυτή έρχεται σαν συνέχεια της συστηματικής καταστροφής των αφισών του Κόμματος και της ΚΝΕ στη συγκεκριμένη περιοχή του Βύρωνα.

Ενοχλούνται που η πολιτική του ΚΚΕ αναδεικνύει τον ένοχο για όλα τα δεινά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Ενοχλούνται που το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που παλεύει καθημερινά στους εργασιακούς χώρους, στα πανεπιστήμια, στα σχολεία και στις γειτονιές ενάντια στην εκμετάλλευση που γεννά τη φτώχεια και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Τους ενοχλεί η ακούραστη πάλη των κομμουνιστών για “το νέο , το μεγάλο , το συγκλονιστικό”, την προοπτική του σοσιαλισμού. “Σκυλιάζουν” που το σύνθημα του 48ου Φεστιβάλ ακούγεται δυνατά στις γειτονιές μας, προδιαγράφοντας τη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεών του για ακόμα μια χρονιά.

Αν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα μας φοβίσουν και ότι θα βάλουν φρένο στη δράση των κομμουνιστών είναι βαθιά γελασμένοι. Τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν περισσότερο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την επιτυχία του Φεστιβάλ μας, για τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας , των εργαζομένων , ανθρώπων κάθε ηλικίας από τη γειτονιά μας. Η ιστορία του λαού Βύρωνα της προσφυγιάς και της Εθνικής Αντίστασης έχει αποδείξει ότι θα τους στείλει ξανά πίσω στα λαγούμια τους.

Όλοι στη μάχη για την επιτυχία του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- “Οδηγητή”!»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια