Με ήρωα τον Μεϊμαρογλου η Δόξα Βύρωνος απέκλεισε σε πέναλτι τον Αστέρα Εξαρχείων

Πηγή: soccerlive.gr

Στην ρωσική ρουλέτα των πέναλτι πήρε την πρόκριση για την γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ η Δόξα Βύρωνος αφού επικράτησε με 2-1 (0-0 καν διαρκεια) του Αστέρα Εξαρχείων στο γήπεδο του Ρουφ (τιμωρημένη η Δόξα από πέρυσι).

Οι δυο ομάδες αφού δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, χρειάστηκαν την ψυχοφθόρο διαδικασία, με την κυανή θεά να έχει σε φοβερή ημέρα τον Μεϊμαρογλου καθώς απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ενώ ευστόχησε στην μια εκ των δυο εκτελέσεις για την Δόξα.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Μαρίνος Βλαχογιάννης)
Μεϊμαρογλου, Λιακοπουλος, Τζαρτζαλος (90+1′ Τσακνάρης), Μιζιος Σ., Κοσσυβάκης, Ρωμανος, Τσακλάνος, Ζευκιλής (46′ Χαλβαντζής), Βάσος (63′ Τσαουρδάς), Μίζιος Α., Τσελέπης (82′ Καρατσοπανάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας)
Μπονης, Φιλιππόπουλος, Γιουρκεβιτς, Ασημακόπουλος (90+1′ Τσιαρος), Καρούσος (80′ Πένγκου), Καρδαμήτσης, Στουμπος, Καραγκουνης (80′ Σιατούνης), Μπουζης (60′ Παπανικολάου), Κωτσης, Καραμάνος (60′ Δεληγιάννης).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια