Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στο πυροφυλάκιο Βύρωνα

Πηγή: 902.gr

Επίσκεψη στο πυροφυλάκιο του Βύρωνα με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Ιούνη αντιπροσωπεία των ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Β. Γείτονα, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μετά τη συνάντηση και την αναλυτική ενημέρωση, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες έδειξαν στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εντός του Υμηττού.

Εκατοντάδες πεσμένα δέντρα, δρόμοι κλειστοί επί μήνες από κορμούς, τεράστιες ποσότητες συγκεντρωμένης καύσιμης ύλης σε πολλά σημεία του βουνού με ένα μεγάλο μέρος αυτών να είναι εκεί από τη χιονόπτωση του 2021(!), δεξαμενή νερού που έχει διαρροή εδώ και πολύ καιρό και συντηρείται με «πατέντες» των ίδιων των εθελοντών κ.ά.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αφού ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος, έδωσε στους εθελοντές δασοπυροσβέστες την ανακοίνωση του ΚΚΕ και τον «Ριζοσπάστη» με την αρθρογραφία για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, καθώς και τις μπροσούρες του ΚΚΕ για την Πολιτική Προστασία και τους Δασικούς Χάρτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια