Προσλαμβάνονται νυχτερινοί φύλακες για την προστασία των σχολείων του Βύρωνα

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 5 φυλάκων (από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  για μακροχρόνια ανέργους) οι οποίοι, θα αξιοποιηθούν για την νυχτερινή φύλαξη των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης μας.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Δήμου Βύρωνα, οι 5 νυχτερινοί φύλακες θα κατανεμηθούν ως εξής: 2 στα σχολεία της Εργάνης και από ένας στα σχολεία της Ανάληψης, της Αγίας Τριάδας και του Καρέα.

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του φωτισμού των σχολικών προαυλίων, που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται, θωρακίζει ακόμα περισσότερo τα σχολεία του Δήμου Βύρωνα από βανδαλισμούς και παραβατικές συμπεριφορές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΟΥ

Πολύ καλή αυτή η πρόσληψη φυλάκων στα σχόλιά αλλά πρέπει να μπουν και κάτι ρολόγια σε διάφορα σημεία περιμετρικά στην αυλή για κάθε μισή ώρα να κτυπά κάρτα ότι πέρασε και ελενξε αλλιώς βάζουμε το κινητό να μας ξυπνήσει το πρωί για να ανοίξουμε την πύλη…..