Θύμα ένοπλης ληστείας οδηγός λεωφορείου στο Βύρωνα

Πηγή: in.gr

Κουκουλοφόρος ληστής εισέβαλε σε λεωφορείο σήμερα τα ξημερώματα με την απειλή όπλου άρπαξε από τον οδηγό λεφτά και κινητό τηλέφωνο.

Ο άγνωστος άνδρας κρατούσε με τρεμάμενο χέρι το όπλο και άρπαξε από τον οδηγό τον οποίο σημάδευε ότι είχε πάνω του.

Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί, όταν ο 46χρονος οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν στην αφετηρία στην οδό Καραολή και Δημητρίου και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει το δρομολόγιο του.

Ο άτυχος άνδρας στεκόταν έξω από το λεωφορείο την γραμμής 214 που εκτελεί το δρομολόγιο Ακαδημία – Ζωοδόχος Πηγή όταν τον πλησίασε ένας νεαρός και τον ρώτησε σε πόση ώρα αναχωρεί.

Ο 46χρονος απάντησε στον νεαρό πως θα ξεκινήσει σε δύο λεπτά και τότε ο νεαρός μπήκε μέσα στο λεωφορείο.

Όταν ο οδηγός πέρασε και εκείνος μέσα, ο άνδρας πετάχτηκε μπροστά του και με τρεμάμενο χέρι σήκωσε το πιστόλι και σημαδεύοντας τον απαιτούσε να του δώσει ότι είχε πάνω του.

Ο 46χρονος άνδρας χωρίς να αντισταθεί έδωσε το κινητό του τηλέφωνο και 15 ευρώ που είχε στην τσέπη του λέγοντας πως δεν έχει άλλα χρήματα. Ο δράστης άρπαξε το κινητό και τα χρήματα και εξαφανίστηκε, όπως αναφέρει το θύμα.

Στην κατάθεση που έδωσε ο οδηγός, περιγράφει τον ληστή ως Έλληνα ηλικίας περίπου 25 ετών γύρω στο 1.70-1.75 καστανά μαλλιά, μελαχρινό που ήταν μαυροφορεμένος και φορούσε μαύρη κουκούλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια