Πέθανε σε ηλικία μόλις 19 ετών ο αθλητής της Δόξας Βύρωνα, Ακύλας Ζαχαριάδης

Πηγή: dikaiologitika.gr

Άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 19 ετών, ο Ακύλας Ζαχαριάδης, παίκτης στην ομάδα Δόξα Βύρωνα.

Η αθλητική του οικογένεια τον αποχαιρέτησε, σημειώνοντας:

«Η οικογένεια της Δόξας Βύρωνος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια και την οδύνη της στην οικογένεια του αθλητή του τμήματος χάντμπολ Ακύλα Ζαχαριάδη (γεν. 2002) ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε, όμως, και η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ:

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη.

Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του, έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 19 ετών.

Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια