Εικαστικές παρεμβάσεις στον 3ο Παιδικό Σταθμό και στο 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα

Συνεχίζονται οι εικαστικές παρεμβάσεις σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς του Βύρωνα. Η Μαρίνα Μαργιόλα, συνδύασε τεχνικές σε ένα έργο εμπνευσμένο από τον Iσπανό υπερρεαλιστή καλλιτέχνη Joan Miró και τον Βρετανό street artist Bansky, στον εξωτερικό χώρο του 3ου Παιδικού Σταθμού ενώ στον περιβάλλοντα χώρο, έπαιξε με την τεχνοτροπία του doodling σε μια συνάντηση με το έργο του σημαντικού Έλληνα ζωγράφου Αλέξη Ακριθάκη.

Ο Fotizontas, συνδύασε την παραδοσιακή ζωγραφική με τα νέα τεχνολογικά μέσα δημιουργώντας ένα πρωτότυπο έργο του, για μια τοιχογραφία στην αίθουσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών του 3ου Γυμνασίου, καλώντας τους μαθητές, όταν σηκώνουν το βλέμμα από την οθόνη, να ταξιδεύουν στον κόσμο της τέχνης.

Η Αντιδημαρχία Αθλητικών – Εκπαιδευτικών Υποδομών έχει φροντίσει για την καλλιτεχνική διακόσμηση πολλών σχολείων και θα συνεχίσει αυτό το έργο το επόμενο διάστημα, σε μια προσπάθεια να ομορφύνει τους χώρους εκπαίδευσης της πόλης μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια