Η φιέστα του triple crown

Πηγή: SuperBasket

Το άξιζαν καθώς πάλεψαν όλη την χρονιά και έτσι η γιορτή που στήθηκε στο κλειστό της Εργάνης ήταν φαντασμαγορική από την άποψη ότι υπήρχαν τρία τρόπαια στο γήπεδο. Τρία τρόπαια τα οποία κατακτήθηκαν με πολύ κόπο από την ομάδα του Αθηναϊκού και οι πανηγυρισμοί δεν έλειψαν.

Συγκεκριμένα όπως είχε προγραμματιστεί ο Αθηναϊκός πραγματοποίησε την φιέστα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας φυσικά στο γήπεδο το κύπελλο και το Ευρωπαϊκό. Η ομάδα του Βύρωνα νίκησε σε φιλικό τον πρωταθλητή Α2 Γυναικών Νότου Πρωτέα Βούλας με 61-42, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.

Σημασία είχε το μετά. Οταν ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Κώστας Μίσσας παρέδωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος στην αρχηγό Πόλυ Σαρέγκου και μέσω κονφετί το σήκωσε ψηλά στον ουρανό του Βύρωνα με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς να δίνουν και να παίρνουν για αυτή την ομάδα μοντέλο.

Επίσης κατά την διάρκεια οι δύο ομάδες αλληλοβραβεύθηκαν με πλακέτες για τις πορείες που έκαναν φέτος ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή, πριν την έναρξη του ματς όταν μέσω βίντεο Ράιλι και Βιζμπαριένε έστειλαν ευχές στις συμπαίκτριες τους καθώς βρίσκονται στις πατρίδες τους.

Στη συνέχεια η ομάδα διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 61-42
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 28-34, 44-36, 61-42
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δικαιουλάκος): Καλέντζου 3 (1), Λύμουρα 2, Χατζηνικολάου 7, Βολωνάκη 9 (1), Πετρονίτε 8, Σαρέγκου 9 (1), Κεχαγιά 5 (1), Κοσμά 3 (1), Χαλικιά 2, Μερισιώτη 2, Ντέιβις 11.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Παπαπέτρου – Βαρβούνης): Βαλέτα 4, Παναγιωτοπούλου 6, Μπαρμπερίδου 9 (3), Κασάπογλου 5 (1), Αστραντίνη 8 (2), Τσουμάνη 4, Μπότσαρη, Ανυφαντάκη, Στυλιαρά 2, Μικεδάκη, Θεοδωρέλη, Χατχζόγλου 4.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια