Αλλαγές δρομολογίων ΟΑΣΑ λόγω του Γύρου της Αθήνας

Σε τροποποιήσεις των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών και των τρόλεϊ θα προχωρήσει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) την Κυριακή 25 Απριλίου, λόγω της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης του Γύρου της Αθήνας.

Όπως ανακοινώνει ο ΟΑΣΑ οι τροποποιήσεις θα ισχύσουν από 07:30 μέχρι τις 12:00 περίπου και θα πραγματοποιηθούν σταδιακά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Οι τροποποιήσεις που θα ισχύσουν για τον Δήμο Βύρωνα είναι οι εξής:

Λεωφορεία


  • 203, 204: Οι γραμμές θα εκτελούν κυκλική διαδρομή από Καρέα και Στρ. Σακέτα προς κέντρο Αθήνας και θα διέρχονται από Ριζάρη, Βασ. Γεωργίου Β’, Σπ. Μερκούρη – συνέχεια την εγκεκριμένη διαδρομή προς Καρέα και Στρ. Σακέτα.
  • 732: Kατεύθυνση από Αγ. Φανούριο προς κέντρο Αθήνας: Από Χαλκοκονδύλη, 3ης Σεπτεμβρίου, Στουρνάρη – συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή προς Αγ. Φανούριο. Kατεύθυνση από Ζωοδ. Πηγή προς κέντρο Αθήνας: Από Ευφρονίου, Ριζάρη, Βασ. Γεωργίου Β’ – συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή προς Ζωοδ. Πηγή.
  • 227: Kατεύθυνση από Αγ. Αρτέμιο προς κέντρο Αθήνας: Από Ηλιουπόλεως, Καρέα, Τιμολέοντος, Λεωφ. Βουλιαγμένης – συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή προς Αγ. Αρτέμιο.
  • 054: Κατεύθυνση από Περισσό προς κέντρο Αθήνας: Από Πατησίων, Στουρνάρη, 3ης Σεπτεμβρίου, Μάρνη, Πατησίων – συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή προς Περισσό.

Τρόλεϊ


  • 11: Kατεύθυνση από Άνω Πατήσια προς κέντρο Αθήνας: Από Πατησίων, Λεωφ. Αλεξάνδρας, Μαυρομματαίων, Κοδριγκτώνος, Πατησίων – συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή προς Κολιάτσου. Kατεύθυνση από Ν. Ελβετία προς κέντρο Αθήνας: Από Ευτυχίδου, Πλ. Πλαστήρα, Ευτυχίδου προς Ν. Ελβετία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια