Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης Χρύσας-Μαρίας

Ενημέρωση: Η περιπέτεια της Χρύσας Μαρίας, 14  ετών, έληξε σήμερα το μεσημέρι δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. 

Στις 24/4/2021 βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Γουδή στην Αθήνα η Χρύσα Μαρία Π. 14 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι μπορεί να θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χρύσα Μαρία Π. έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρο φούτερ, φαρδύ πράσινο παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Σύμφωνα με ανάρτηση της μητέρας της στο Facebook, το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στην περιοχή του Βύρωνα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια