Καταγγελία για τοποθέτηση προϊσταμένου στον 6ο Π.Δ.Σ.

“Στον 6ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Βύρωνα δημιουργήθηκε κενό στη θέση του Προϊσταμένου Τμηματάρχη.

Η πλήρωση της θέσης σύμφωνα με το Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα πρέπει να γίνει με συγκεκριμένα κριτήρια.

Η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου με υποκειμενικά κριτήρια ανακοίνωσε την τοποθέτηση υπαλλήλου στην θέση Προϊσταμένου, παρακάμπτοντας το νόμο παραβιάζοντας τις διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ αγωνίζεται να υπάρχει αξιοκρατία και ίδια αντιμετώπιση των εργαζομένων.

Το ελάχιστο που οφείλει η Δημοτική Αρχή είναι να σεβαστεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο που ορίζει την τοποθέτηση των Προϊσταμένων.

Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο να μην αντιμετωπίζει τις υπηρεσίες του Δήμου ως φέουδο εφαρμόζοντας μια υποκειμενική και με σκοπιμότητες πολιτική.

Μια πολιτική που δεν βοηθάει την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, δεν αντιμετωπίζει με ενιαίο τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομένων .

Ζητάμε από την Διοίκηση του Ν. Προσώπου να ανακαλέσει την απόφασή του και να προχωρήσει στις τοποθετήσεις με βάση τα κριτήρια που ορίζει ο Νόμος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια