Αποκατάσταση ζημιών στο πυραφυλάκιο στον λόφο Γρανικού

Θύμα βανδαλισμού έγινε άλλη μια εγκατάσταση στα όρια του Δήμου μας. Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, κλιμάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, διαπίστωσε ότι κατά τις νυχτερινές ώρες άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο πυροφυλάκιο – παρατηρητήριο που βρίσκεται στον λόφο Γρανικού (τέρμα οδού Πανουργιά).

Κατόπιν συνεννόησης του αρμόδιου αντιδημάρχου για την Πολιτική Προστασία, Κωνσταντίνου Αγγέλη με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), έγινε άμεσα αυτοψία από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας συνοδεία τεχνιτών του Δήμου προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των ζημιών.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου και αφού επιτρέπονταν οι εργασίες με χρήση φλόγας σύμφωνα και με τον χάρτη επικινδυνότητας της Γ.Γ.Π.Π. (κατηγορία κινδύνου 2) το εξειδικευμένο προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας με την επίβλεψη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και την συνδρομή σε θέματα πυρασφάλειας της Εθελοντικής Ομάδας Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού́ Περιβάλλοντος Βύρωνα και της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, προέβη σε αποκατάσταση των ζημιών στο πυροφυλάκιο καθώς και στην επανατοποθέτηση της μεταλλικής μπάρας απαγόρευσης διέλευσης στον δασικό δρόμο που οδηγεί στην θέση «ΠΗΓΑΔΑ» πάνω από το στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ» που είχε κλαπεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια