Νέοι Βύρωνα: Έτοιμοι για δεύτερη νίκη!

Πηγή: Άθληση

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα πρόκειται να παραταχθεί ο Α.Ο. Νέοι Βύρωνα στο αποψινό κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον Α.Ο Πολιτείας, εντός έδρας.

Ο τεχνικός του συγκροτήματος, Μάριος Παπαδούρης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του στρατευμένου ακραίου, Σεβαστού, του ασθενή ακραίου, Ζαμπέτα, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των ακραίων, Δρακόπουλου και Μουστάκη. Ο πρώτος, πέρα από το πρόσφατο διάστρεμμα το οποίο είχε υποστεί, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο χέρι του, το οποίο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Τετάρτης, ενώ ο δεύτερος δεν έχε ξεπεράσει, πλήρως, το πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο «κληρονόμησε» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο κ. Παπαδούρης θα παρατάξει το τμήμα του με πασαδόρο τον Σαραντόπουλο, διαγώνιο τον Ξυδερό, ακραίους τους Τσολάκο και έναν εκ’ των Μουστάκη ή Δρακόπουλο, ενώ στις θέσεις των κεντρικών θα παίξουν οι Ανεστόπουλος και Κάρκουλας. Ο ρόλος του λίμπερο θα ανατεθεί στον Πετρόπουλο.

Εν όψει της συγκεκριμένης μάχης, τα μέλη της ομάδας του Α.Ο.Ν Βύρωνα ευελπιστούν στην επίτευξη της νίκης, ώστε να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους στο Πρωτάθλημα επί του αποψινού αντίπαλου τους. Άλλωστε, παρά το γεγονός πως η Πολιτεία κέρδισε την περασμένη Τρίτη με 3-0 την Α.Γ.Ε Χαλκίδας, εκτός έδρας και βρίσκεται πλέον στη 2η θέση, η ενδεχόμενη νίκη των αθλητών του Μάριου Παπαδούρη θα φέρει την ομάδα κοντά στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς θα χρειάζεται μόνο μια νίκη επί του αντιπάλου της στη φάση των «πλέϊ-οφ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
kyanoun

Θα το πάρουμε το παιχνίδι σήμερα!