Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμό και εμβολισμό μηχανής της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Δύο άτομα που έκλεβαν συστηματικά οχήματα σε Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη και Βύρωνα συνελήφθησαν από άντρες της ομάδας «Ζ», σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece.

Τα άτομα αυτά εντοπίστηκαν αρχικά από πολίτες να φοράνε full face κουκούλες στο Βύρωνα και να ρυμουλκούν με μηχανάκι ένα άλλο δίκυκλο. Ο ένας από τους δύο οδηγούσε τη μηχανή που ήταν σε λειτουργία και ο δεύτερος το μηχανάκι που δεν ήταν σε λειτουργία και ρυμουλκούνταν.

Άντρες της ομάδας «Ζ» άρχισαν τις αναζητήσεις και τους εντόπισαν στον Υμηττό. Όταν οι ύποπτοι είδαν τους αστυνομικούς, εγκατέλειψαν το κλεμμένο μηχανάκι που ρυμουλκούσαν και  τράπηκαν σε φυγή, αναπτύσσοντας ταχύτητα με το άλλο δίκυκλο. Πάνω στον πανικό τους  ότι θα συλληφθούν, εμβόλισαν τη μηχανή της ΕΛ.ΑΣ., χτυπώντας την στο μπροστινό μέρος, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ. να πέσει στο έδαφος μαζί με τον αστυνομικό που την οδηγούσε.

Ομάδα

Παρά ταύτα ο άντρας της «Ζ» σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να καταδιώκει τους δράστες με τη μηχανή του. Στην περιοχή του Υμηττού, ο ύποπτος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο οδόστρωμα μαζί με τον συνεπιβάτη. Στη συνέχεια οι δύο ύποπτοι άρχισαν να τρέχουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Λόγω των νερών που υπήρχαν στο δρόμο και μίας λακκούβας έπεσε από τη μηχανή του  και ο αστυνομικός, ο οποίος, ωστόσο, παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του σηκώθηκε όρθιος και καταδίωξε ξανά τον συνεπιβάτη.

Ομάδα

Τελικά εντόπισε μαζί με συνάδελφό του τον έναν δράστη, ο οποίος και συνελήφθη. Πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα με τον δεύτερο δράση, ο οποίος επίσης καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς. Το άτομο αυτό προσπαθούσε να βγάλει κάποιο αντικείμενο από το τσαντάκι μέσης που είχε. Παρά τις συνεχείς εντολές των αστυνομικών (οι οποίοι φοβήθηκαν ότι προσπαθεί να βγάλει όπλο) να σταματήσει, εκείνος συνέχισε να προσπαθεί να βγάλει κάτι από το τσαντάκι. Έτσι, ο αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό. Παρά την αντίσταση που προέβαλε συνελήφθη τελικά και ο δεύτερος δράστης. Η μηχανή που οδηγούσε είχε κάτω από τη σέλα διαρρηκτικά εργαλεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια