Δικαιουλάκος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Πηγή: SuperBasket

Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας του εν όψει του τελικού του Eurocup γυναικών απέναντι στη ρωσική Ναντέζντα εξέφρασε ο προπονητής του Αθηναϊκού, Τζώρτζης Δικαιουλάκος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Έλληνας κόουτς της ομάδας του Βύρωνα τόνισε πως για την αναγέννηση της ομάδας του Αθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, πολλά οφείλονται στον Δήμαρχο της πόλης, Νίκο Χαρδαλιά. «Ότι πιάνει στα χέρια του γίνεται χρυσάφι. Είναι ένας άνθρωπος που μας έχει δώσει οποιαδήποτε βοήθεια έχουμε χρειαστεί και η ομάδα του οφείλει πολλά».

Όσο για τον ημιτελικό με τη Ντιναμό Κουρσκ, ο προπονητής του Αθηναϊκού εξήγησε πως «όλα κρίθηκαν στον πρώτο ημιτελικό. Πέρσι, είχαμε χάσει από τη Ντιναμό με 20 πόντους στη Ρωσία αλλά φέτος καταφέραμε να κερδίσουμε με έξι και όλα απλοποιήθηκαν. Η νίκη θα ερχόταν και χθες πολύ πιο εύκολα αν παίζαμε με λίγη περισσότερη συγκέντρωση και είχαμε κάπως μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας».

Όσο για την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του στον τελικό, τη ρωσική Ναντέζντα, ο Έλληνας τεχνικός απάντησε πως «πρόκειται για μια αρκετά καλή ομάδα. Δεν έχουμε, όμως, τίποτα να φοβηθούμε. Έχουμε αντιμετωπίσει ήδη αρκετές ρωσικές ομάδες φέτος. Τόσες που κοντεύουμε να μάθουμε ρώσικα (γέλια). Έχουμε το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρώπη και γι’αυτό ο δεύτερος τελικός θα είναι στην έδρα μας. Θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια