Ισόπαλος ο Αθηναϊκός

Πηγή: athinaikosfc1917.blogspot.com

Ο Αθηναϊκός συνέχισε να προβληματίζει με την απόδοση του και να βλέπει πλέον με άλλο μάτι την εξέλιξη του πρωταθλήματος κάνοντας το Τάσο Τασιόπουλο να δοκιμάζει νέους ποδοσφαιριστές και τακτικές.

Στο πρώτο μέρος ο Αθηναϊκός δεν απείλησε και παρουσιάστηκε αρκετά κακός. Στο 28 έτσι δέχτηκε το γκολ από κεφαλιά μέσα στην περιοχή έπειτα από αδράνεια της άμυνας. Η αναγκαστική αλλαγή του Σταυρού στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν απώλεια. Ήθελαν περισσότερο τη νίκη, προσπάθησαν για αυτή, όμως οι Άγιοι Ανάργυροι αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο τον Αθηναϊκό. Στο δεύτερο μέρος ο Αθηναϊκός ανέβασε ταχύτητες με την ανατροπή του Μπελερη και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στρατη στο 47.

Για την ομάδα του Βύρωνα αγωνιστήκαν οι: Μηλιώνης, Μπίνας, Βουρλούμης, Αλεξόπουλος, Στρατής, Μπελέρη, Ζαχαρόπουλος, Μανταδάκης, Κουτουρούπης (46′ Κυριάκης), Σταύρου (16′ λ. τρ. Τρίψας (70′ Βελαρδάς)), Καραμπάς


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια