2ο Street Handball: «Παιχνίδι για το Παιδί»

Ο Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active Hellas 2017» διοργανώνει το «2ο Street Handball», με την ονομασία «Παιχνίδι για το Παιδί».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, επί της οδού Καραολή & Δημητρίου (από την Φλέμινγκ έως την Φορμίωνος, μόνο για το ρεύμα ανόδου), εμπρός από το Δημαρχείο του Δήμου Βύρωνα, με ώρα έναρξης 11:00 και λήξης 13:30.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι συμμετέχοντες θα τροποποιηθούν οι διαδρομές των λεωφ. γραμμών 203, 204, 212 από τη οδό Ολύμπου. Η παραπάνω ενέργεια αφορά τη διέλευση των λεωφορειακών γραμμών στην άνοδο της Καραολή και Δημητρίου ενώ η κάθοδος θα διεξάγεται κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα:

α) Λεωφορειακή γραμμή 203
Διαδρομή από Ακαδημίας προς Καρέα
Από Ν. Ελβετίας, δεξιά Καραολή & Δημητρίου, Ταταούλων, αριστερά Επταλόφου, δεξιά Μαγνησίας, δεξιά Τμώλου, δεξιά Λεωφ. Αγ. Ιωάννου Καρέα, συνέχεια κανονικά.

β) Λεωφορειακή γραμμή 204
Διαδρομή από Ακαδημίας προς Στρ. Σακέτα
Από Ριζάρη, αριστερά Βασ. Γεωργίου Β’, δεξιά Φορμίωνος, αριστερά Καραολή & Δημητρίου, συνέχεια κανονικά

γ) Λεωφορειακή γραμμή 212
Διαδρομή από αφετηρία 212
Από Ν. Ελβετίας, δεξιά Καραολή & Δημητρίου, Ταταούλων, αριστερά Επταλόφου, δεξιά Μαγνησίας, δεξιά Τμώλου, δεξιά Λεωφ. Αγ. Ιωάννου Καρέα, συνέχεια κανονικά.
Οι παραπάνω λεωφ. γραμμές στο τροποποιημένο τμήμα διαδρομής θα κάνουν στάσεις στις υπάρχουσες της νέας διαδρομής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια