40 χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι

Πηγή: rizospastis.gr

Η μεγάλη γιορτή του Γιώργου Μαργαρίτη με τίτλο «Ακου τι θα πω», για τα 40 χρόνια πορείας του στο τραγούδι, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη, στις 8.30 μ.μ., στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Τιμούν με την παρουσία τους οι συνθέτες Μίμης Πλέσσας, Χρήστος Νικολόπουλος, Τάκης Σούκας, Δημήτρης Παπαδημητρίου και οι τραγουδιστές, Γλυκερία, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Μάστορας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώτα Νέγκα, Χριστιάνα Γαλιάτσουκ.ά.

Ενορχήστρωση: Γιώργος Παπαχριστούδης. Καλλιτεχνικός σύμβουλος: Κώστας Μπαλαχούτης.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης αποτελεί μια ιδιότυπη περίπτωση στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Λαϊκός τραγουδιστής συνένωσε με επιτυχία το χτες με το σήμερα, το κλασικό με το σύγχρονο, μέχρι και τα ακούσματα της νεότερης γενιάς. Μέσα στη φωνή του ενώνονται δημιουργικά τα βυζαντινά ακούσματα που έχει απ’ τους παντοτινούς δασκάλους του τραγουδιού μας και τα δύσκολα βιώματά του. Νεότεροι και παλαιότεροι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο και τις ερμηνείες του τον αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη στο Θέατρο Βράχων θα ακουστούν μοναδικές στιγμές, όπως: «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», «Στο κελί 33», «Πεθαίνω για σένα», «Το καλύτερο μπεγλέρι», «Δρόμοι του πουθενά» (Δεν με νοιάζει, μη σε νοιάζει), «Ο τελευταίος πυρετός», «Το ποτάμι», «Μα τι λέω», «Η Αννα της Κοκκινιάς», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Ακου τι θα πω», αλλά και δημιουργίες του Τσιτσάνη, του Μάρκου, του Παπαϊωάννου και άλλων πρωτομαστόρων που ο Μαργαρίτης προσέγγισε δισκογραφικά με σεβασμό και χαρακτήρα.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από την ticket365 με τιμή έναρξης 10 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια