Τιμητική διάκριση του 13ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα από την Unicef

Το έργο των παιδιών του 13ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα (Τμήμα 2) μαζί με τη νηπιαγωγό  τους, Παπαθανασίου Ανδριάνα, τη σχολική χρονιά 2016-2017, τιμήθηκε με βραβείο από Ειδική Επιτροπή Επιλογής των έργων, η οποία αποτελείτο από ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων και από εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το συγκεκριμένο έργο συμμετείχε  στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού με τίτλο «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους.»

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού δίνει τον πρώτο λόγο στα παιδιά στην τελετή «ΒΡΑΒΕΙΑ UNICEF» για να ταξιδέψετε στον κόσμο των παιδιών .

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης στη Στοά του Βιβλίου (στη διεύθυνση Πεσματζόγλου 5 & Σταδίου), όπου και θα γίνει η απονομή των βραβείων.

Στην έκθεση μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές όλων των σχολείων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια