Η οικογένεια του Α.Ο. Καρέα καλωσορίζει το Tennis

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Καρέα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας τμήματος  Αντισφαίρισης (Tennis) Παιδιών και Ενηλίκων.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Επιλογή να αναπτύξουμε άλλο ένα ολυμπιακό αγώνισμα, είναι στα πλαίσια της υλοποίησης του πενταετούς πλάνου 2015-2020 του Αθλητικού Ομίλου Καρέα, το οποίο περιλαμβάνει την λειτουργία νέων τμημάτων, αθλημάτων και δραστηριοτήτων, ώστε να δίνει περισσότερες ευκαιρίες άθλησης στην Οικογένεια και το Παιδί. Παραμένουμε σταθεροί υποστηρικτές μιας εικοσαετούς προσπάθειας, που φέρνει  «Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος»!

Το Tennis επιλέχθηκε γιατί είναι άθλημα για όλες τις ηλικίες. Μας δίνει τη δυνατότητα να αθληθούμε, από 4 έως 74 ετών! Εκτός από το να είναι μία εξαιρετική ψυχαγωγική δραστηριότητα, ταυτόχρονα γυμνάζει το σώμα και το μυαλό. Μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε  αυτοσυγκέντρωση, παρατηρητικότητα και τέλειο συντονισμό νοητικής και σωματικής ικανότητας.

Η ενασχόληση ειδικά του Παιδιού με το Tennis, θέτει θεμέλια και δομές για μια προσωπικότητα με αυτοεκτίμηση, άμιλλα, επιμονή και υπομονή.  Πολύτιμα στοιχεία, που έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση και της μαθησιακής τους ικανότητας. Σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι όλη αυτή η συγκρότηση προετοιμασίας, είναι καθοριστική και στην έξω αθλητική πορεία, εφόδια για μια ζωή !
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του  1ου Αθλητικού Κέντρου Καρέα, στον Αγ. Γεώργιο και περιλαμβάνουν την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για τις μικρές ηλικίες.

Τα αρχικά τμήματα που θα ξεκινήσουν από 31/10/2017 είναι  :

  • Mini Tennis (4-8 ετών)
  • Junior Tennis (8-12 ετών)
  • Ενηλίκων

Προπονητής:  Φαίδων Παγώνης 6972723123 Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Για πληροφορίες & εγγραφές : Γραμματεία του Α.Ο. Καρέα 210-7658338 e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια