Ξεκίνησε τις μεταγραφές οι Αναγέννηση Βύρωνα

Η Αναγέννηση Βύρωνα στην προσπάθεια της να ενισχυθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Α1 Εθνικής Γυναικών, προχώρησε  στην απόκτηση, της Ρουμάνας περιφερειακής Guler Osman, της έμπειρης play maker του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών Ελευθερίας Aναστασίου, της νεαρής Τέτας Ιωάννου από τον Α.Ο. Ιωαννίνων, ενώ ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο η Σερβίδα πίβοτ Lidija Stevic.

Η Αναγέννηση Βύρωνα συνεχίζει της επαφές της και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τριών ακόμη αθλητριών.<

Η Αναγέννηση Βύρωνα στηρίζει όλα τα δικά της παιδιά που την βοήθησαν στην παραμονή της στην Α1 και έχει συμφωνήσει με όλες τις αθλήτριες για την παραμονή τους στην ομάδα.

Από το δελτίο τύπου της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67

Ποιός πληρώνει για αυτές τις μεταγραφές και με ποιούς πόρους κυνηγούμε ξανά να ενταχθούμε σε μεγάλα σαλόνια με αξιώσεις ????

Νομίζα ότι η δουλειά της Κατερίνας και του Γιώργου που είχε ξεκινήσει από το “0” για όσους γνωρίζουν , είχε άλλους στόχους και απέδωσε εξαιρετικούς καρπούς … τους οφείλουν χάρη πολλοί ,γιατί δεν σταμάτησε το χάντμπωλ στο Βύρωνα με τις άστοχες ή …ίσως τις εύστοχες επιλογές τους.(ώστε να μετακινηθούμε σε άλλο αγωνιστικό χώρο…)
Επίσης τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί με παιδωμάζωμα και πολλές ώρες στα γήπεδα έφτιαξαν την νέα φουρνιά χαντμπωλιστών στην περιοχή.
Όσον αφορά αυτή την δημιουργική πολυετή δουλειά δεν μπορεί κανείς να μην το αναγνωρίσει ,ήταν και είναι μοναδική .

Όμως αρχίζουν να εμφανίζοντε θέματα που… και τα πληρώσαμε και μας πλήγωσαν στο παρελθόν στο Βύρωνα
Μήπως θέλει προσοχή και μετριοπάθεια γιατί η ιστορία εύκολα επαναλαμβάνεται αν ξαναχτίσουμε στην άμμο???
Όσοι ξέρουν ιστορία δεν νομίζω να διαφωνήσουν!