Οι μαχητές του Βύρωνα κέρδισαν 3 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια

Με επιτυχία πέρασαν το πρώτο τους διεθνές τεστ οι τζουντόκα του Μαχητή Βύρωνα. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, οι μαθητές του Μαχητή Βύρωνα είχαν τη χαρά να παλέψουν με αθλητές άλλων χωρών. Τα παιδιά μας φάνηκαν να προσαρμόζονται εύκολα απέναντι στα “διαφορετικά” παιχνίδια των ξένων αθλητών από τις παρακάτω χώρες: Γεωργία, Βέλγιο, Ρωσία, Ουκρανία, Ισραήλ, Τσεχία, Κύπρος, Σουηδία, Ρουμανία, Αλβανία, Λετονία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι μαχητές του Βύρωνα κατάφεραν και έπαιξαν 7 τελικούς για πρώτη θέση και κέρδισαν 3 χρυσά (Δάμης Γεώργιος, Σιώπης Διονύσης, Καρτσωνάκη Λένα), 4 ασημένια (Σιώπης Αλέξανδρος, Κατσιάρης Κωνσταντίνος, Φωτεινός Στράτος, Γιωτοπούλου Δήμητρα), και 5 χάλκινα μετάλλια (Καρτσωνάκης Γιάννης, Διονυσιάδης Αλέξανδρος, Σκάντζου Φωτεινή, Θεοδοσιάδου Κωνσταντίνα, Πεπάι Αλέξανδρος). Στα αξιοσημείωτα οι δύσκολες νίκες μας απέναντι σε Βέλγους Τσέχους και Ισραηλινούς αθλητές αλλά και η ήττα στον τελικό του δεύτερου Πανελληνιονίκη μας Σιώπη Αλέξανδρου από τον Ρώσο αθλητή.

Ας σημειωθεί πως οι αθλητές του Μαχητή Βύρωνα στο προηγούμενο τουρνουά αποκόμισαν 22 μετάλλια και πριν ένα μήνα ξεχώρισαν και στο Σχολικό Πρωτάθλημα με τους Τουρνάρη Αντώνη (1η θέση), Σιρανίδη Ηλία (3η θέση) και Διονυσιάδη Αλέξανδρο (3η θέση) να παίρνουν τα πολυπόθητα μόρια για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι αθλητές του αγωνιστικού μας τμήματος αναμένεται να έχουν αρκετά ‘’θερμό’’ καλοκαίρι μιας και μετά από την παρουσία τους στο προπονητικό καμπ του Βερολίνου θα έχουν την χαρά να φιλοξενηθούν στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ουαλίας μετά από πρόσκληση του ομοσπονδιακού τους προπονητή στον δάσκαλό μας κ. Αυγέρη Γεώργιο.

Το Δ.Σ. της σχολής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον  προπονητή κ. Αυγέρη για την καταπληκτική του δουλειά και τα συνεχόμενα θετικά του αποτελέσματα. Εν μέσω οικονομικής κρίσης διαρκείας, φαίνεται λοιπόν ότι κάποιες “αξίες” παραμένουν και βγαίνουν στην επιφάνεια!!!

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο site της σχολής:
http://mahitisvirona.blogspot.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια