Συζήτηση για το ασφαλιστικό από την Αριστερή Παρέμβαση

Η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα, διοργανώνει συζήτηση για το ασφαλιστικό αυτή την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 7:30 μμ., στα γραφεία της, στην οδό Νεαπόλεως 25.

“Το δικαίωμα στην πλήρη, δημόσια, καθολική ασφάλιση έχει μπει στο στόχαστρο των εργοδοτών, των κυβερνήσεων, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ εδώ και χρόνια. Θέλουν να απαλλαγούν από κάθε υποχρέωση για την ασφαλιστική κάλυψη των εργαζόμενων, να μειώσουν το λεγόμενο «μη μισθολογικό κόστος», να λεηλατήσουν τις ασφαλιστικές εισφορές, να έχουν εργαζόμενους φτηνούς, ανασφάλιστους και ανασφαλείς.

Με το αντιασφαλιστικό έκτρωμα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα εργατικά σωματεία, οι αγρότες, οι αυτοααπασχολούμενοι έχουν ξεσηκωθεί γιατί δίνει το τελειωτικό χτύπημα στο ασφαλιστικό όπως είχε κατακτηθεί με αιματηρούς αγώνες με τις αρχές της αλληλεγγύης.”

Ομιλητές της εκδήλωσης:

– Αντώνης Κουρουκλής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής

– Χρήστος Παναγιωτόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

– Τάσος Σταυρόπουλος, πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών.

Θα παρέμβουν επίσης εργαζόμενοι, συνδικαλιστές από τον ιδιωτικό τομέα και μέλη της συλλογικότητας “Attack ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια” και εργαζόμενοι στα 5μηνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια