«Τα έξοδα τα καλύπταμε εμείς»

Πηγή: sport-fm.gr

Στην αντεπίθεση πέρασαν Σπύρος Μπαλωμένος και Μπάμπης Οικονόμου, οι οποίοι καταγγέλλουν για διοικητικές παρατυπίες τον Πρόεδρο της Αναγέννησης Βύρωνα Γιώργο Μυλωνά, ενώ ξεκαθαρίζουν πως όλο αυτό το διάστημα «τα πάσης μορφής έξοδα του συλλόγου εξ’ αρχής καλύπτονταν από εμάς και υπάρχει αναλυτικός πίνακας».
Ακόμα αναφέρουν ότι η αναστολή λειτουργίας της ανδρικής ομάδας αποφασίστηκε μόνο από την διοίκηση, χωρίς την ενημέρωση ή την συναίνεση του κ. Οικονόμου.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριοι,
Σε συνέχεια της τελευταίας Επιστολής των κ.κ. Μπαλωμένου και Οικονόμου που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη 22α Σεπτεμβρίου 2015 και συντάχθηκε σε Απάντηση της Ανακοίνωσης Αναστολής Λειτουργίας του τμήματος της Ανδρικής Ομάδος Handball του Α.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ», και παραμένει αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ με αίτημα του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» , δεδομένης δε της θέσης του υπογράφοντος σε αυτή Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Μυλωνά Γεωργίου, όπου μετά παρέλευση επτά (7) ημερών συνεχίζει να μην συμμορφώνεται και να μην έχει διαγράψει επισήμως τα σχόλια στην προαναφερόμενη Ανακοίνωση Αναστολής Λειτουργίας της Ανδρικής Ομάδος Handball του Συλλόγου της Κυριακής 20ης Σεπτεμβρίου 2015 , που περιλαμβάνουν τα ονόματά τους όπως και να ανασκευάσει τους ισχυρισμούς περί αιτιάσεων συμμετοχής και ευθυνών τους που οδήγησαν το Δ.Σ. του Συλλόγου στην Απόφαση Αναστολής Λειτουργίας του τμήματος της Ανδρικής Ομάδος Handball σημειώστε τα ακόλουθα:

Ο κ. Μυλωνάς πρέπει στην συγκεκριμένη Ανακοίνωση να αναφέρει πότε έγινε η συγκεκριμένη Έκτακτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου περί Αναστολής Λειτουργίας , ποιο ήταν το Προεδρείο του Δ.Σ., ποια ήταν τα Μέλη του Δ.Σ. που συμμετείχαν και κυρίως από ποιά Γενική Συνέλευση εκλέχθηκε το εν λόγω Δ.Σ. με ημερομηνίες και απόσπασμα Πρακτικών αυτής.

Όσο αφορά τα «ανυπόστατα επιχειρήματα» του κ. Μπαλωμένου και της αναφοράς «Δεν γνωρίζουμε τους λόγους οι οποίοι δικαιολογούν την αποχώρηση των δύο προαναφερόμενων προσώπων …..» σας αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος Αναγέννηση Βύρωνα μας απέστειλε την Παρασκευή [11:04] 18η Σεπτεμβρίου 2015 με e-mail Ηλεκτρονικό δισέλιδο Αρχείο τύπου .pdf πού φαίνεται ότι δημιουργήθηκε την Πέμπτη 09η Ιουλίου 2015 και ακολούθως αποστάλθηκε , περιλαμβάνοντας στην πρώτη σελίδα την ενυπόγραφη παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Πουρνάρα Ευθυμίου με ημερομηνία σύνταξης της επιστολής που αναγράφεται στο κείμενό της , την Παρασκευή 15η Μαϊου 2015.

Εμπεριέχεται δε στην δεύτερη σελίδα του ίδιου Ηλεκτρονικού Αρχείου και η παραίτηση δύο μελών του Δ.Σ. των κ.κ. Ρουπίνα Ιακώβου και Ζαχάκου Λάμπρου με την ίδια ημερομηνία σύνταξης την Παρασκευή 15η Μαϊου 2015.

Στο κείμενο της Επιστολής παραίτησης του κ. Πουρνάρα Ευθυμίου αναφέρεται ό ίδιος στην περίοδο Προεδρίας του στο Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ την τελευταία τετραετία από την οποία αποφασίζει να παραιτηθεί την Παρασκευή 15η Μαϊου 2015.

Στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Συλλόγου στον οποίο καλούντο οι χορηγοί να καταθέσουν τα χρηματικά ποσά της χορηγίας τους ή της δωρεάς τους, φαίνεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Εκλογών της Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12η Ιουλίου 2014 εκλέχθηκε Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον κ. Μυλωνά το οποίο συνεδρίασε σε σώμα υπό την Προεδρία του την Δευτέρα 14η Ιουλίου 2014.

Ο κ. Μυλωνάς με βάση αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα του Σαββάτου 12ης Ιουλίου 2014 και την προκύψασα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που συνήλθε σε σώμα την Δευτέρα 14η Ιουλίου 2014 , αιτήθηκε την διαχείριση του Τραπεζικού Λογαριασμού του Συλλόγου , δέκα μήνες μετά , καταθέτοντας Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου Αθηνών με αριθμό 5418/2015 περί μη κατάθεσης αγωγής κατά των εκλογών της Γενικής Συνέλευσης του Σαββάτου 12ης Ιουλίου 2014.

Πως έγιναν εκλογές του Σαββάτου 12ης Ιουλίου 2014 χωρίς να το γνωρίζει ο κ. Πουρνάρας Ευθύμιος που ως φαίνεται τις είχε προκηρύξει ο ίδιος ως Πρόεδρος;
Ο κ. Πουρνάρας ως φαίνεται στην επιστολή παραίτησης που μας διαβίβασε ο Σύλλογος «Αναγέννηση Βύρωνα» παραιτήθηκε την Παρασκευή 15η Μαϊου 2015 από Πρόεδρος του Συλλόγου ενώ φαίνεται πως δεν διατηρούσε την θέση του Προέδρου από την Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουλίου 2014.
Η οποιαδήποτε κατάθεση χρήματος από χορηγίες και δωρεές θα επιβεβαίωνε την συμμετοχή στα ανωτέρω γεγονότα και θα περιέπλεκε και τους χορηγούς στην υπόθεση.

Η ΟΧΕ αναγνωρίζει την Αγωνιστική Περίοδο 2014 – 2015 τον κ. Πουρνάρα ως Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ και τον κ. Μυλωνά ως Γενικό Γραμματέα και αυτό αποδεικνύεται δια των εγγράφων και υπογραφών Κατάστασης Δήλωσης Αθλουμένων για την Αγωνιστική Περίοδο 2014-2015, απόκτησης Αλλοδαπών Παικτών , αλλά και της Αναγνώρισης της Προεδρίας του αυτήν την Αγωνιστική Περίοδο από την πρόσφατη επιτροπή Μεταγραφών της ΟΧΕ του Σεπτεμβρίου 2015 με την αποδοχή εγκυρότητας των Ιδιωτικών Συμφωνητικών μεταξύ του κ. Πουρνάρα και Αθλητών του Συλλόγου αλλά κυρίως στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές της ΟΧΕ τον Οκτώβριο 2014 που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη.

Από την πρώτη Συνάντηση του Σαββάτου [19:00] 9η Μαϊου 2015. σε πρωτοβουλία κλήση του κ. Μυλωνά Γεωργίου στα γραφεία του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ με Παρουσία των Γενικού Γραμματέα κ. Μυλωνά Γεώργιου , κ. Σάλτα Ιωάννη μέλους του Δ.Σ., της Προπονήτριας του Συλλόγου κ. Παπαδοπούλου Αικατερίνης και αφετέρου κ. Μπαλωμένου Σπυρίδωνα και κ. Οικονόμου Χαράλαμπου και Απουσία του Προέδρου του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ κ. Πουρνάρα Ευθύμιου με θέμα:
«Συζήτηση περί προθέσεως Συγκρότησης Ομάδος Ανδρών Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ με επικεφαλής Αρχηγό κ. Μπαλωμένο Σπυρίδωνα και Τεχνικό Σύμβουλο κ. Οικονόμου Χαράλαμπο.»

είχε καταστεί τότε σαφές και προαπαιτούμενο από τον κ. Οικονόμου ότι εάν δεν δοθεί Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού και Δικαιούχοι αυτού συνοδευόμενος με Απόσπασμα Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου και Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης που εξέλεξε το συγκεκριμένο Διοικητικό Συμβούλιο με πιστοποιητικά περί μη κατάθεσης αγωγής κατά των αποτελεσμάτων των εκλογών της Γενικής Συνέλευσης και της σύστασης του προκύψαντος Διοικητικού Συμβουλίου από το αρμόδιο Πρωτοδικείο δεν θα μπορέσει να εκτελεστεί ουδεμία χορηγία και καμία μεταγραφή από οποιονδήποτε χορηγό.

Τελειώνοντας απευθυνόμενοι προς τους Αθλητές της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ» που παραβρέθηκαν την Παρασκευή [18:00] 18η Σεπτεμβρίου 2015 ,στην εκ των πραγμάτων τελευταία προπόνηση και ενημερώθηκαν 18:30 – 19:00 από τον κ. Μυλωνά, ότι ενώ έστειλε ο ίδιος επιτέλους μετά από τέσσερεις μήνες συνεχών εκκλήσεων την προαπαιτούμενη για την συνεργασία μας , παραίτηση του προηγούμενου Προέδρου του Συλλόγου κ. Πουρνάρα , εγκαίρως [11:04] και ότι με αυτό τον τρόπο Νομιμοποιούνται και μπορούν προχωρήσουν οι καταθέσεις των προσφυγών και των παραστάσεων προς το ΑΣΕΑΔ αφού η γραμματεία του ΑΣΕΑΔ έκλεινε στις [14:30] και υπήρχε χρόνος (ξεχνώντας τις υποχρεώσεις των δικηγόρων λόγω εκλογών).

Αν και ήταν η τελευταία ημέρα της προθεσμίας κατάθεσης των προσφυγών.
Οφείλουμε να σας αποκαλύψουμε ότι πέραν της εμφάνισης της Επιστολής Παραίτησης του προηγούμενου Προέδρου κ. Πουρνάρα έπρεπε και να εκδοθεί μέσω TAXISnet , με τους κωδικούς εισόδου του ΑΦΜ του συλλόγου e-παράβολο κατάθεσης προσφυγών προς ΑΣΕΑΔ και να πληρωθεί μέσω του Λογαριασμού του Συλλόγου στην Τράπεζα το οποίο ο κ. Μυλωνάς δεν έπραξε ποτέ για την περίπτωση κατά των Αποφάσεων της Επιτροπής Μεταγραφών της ΟΧΕ , ενώ το έπραξε κατά της απόφασης επιβολής προστίμου και αφαίρεσης βαθμών για την αποχώρηση της Ομάδος του Παιδικού από την τελική φάση Final6. Το e-παράβολο μπορεί να εκδοθεί πολλές μέρες νωρίτερα αφού λήγει την 30η ημέρα από την έκδοση του.

Πρέπει να ξέρετε ότι η πληρωμή του e-παραβόλου, την Τετάρτη 29η Ιουλίου 2015, για την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά των ποινών του Δ.Σ. της ΟΧΕ προς την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ εξαιτίας της αποχώρησης της Ομάδος του Παιδικού έγινε όπως επιβάλλεται πριν την κατάθεση της προσφυγής μέσω του Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού. Τα πάσης μορφής έξοδα του συλλόγου εξ’ αρχής καλύπτονταν από εμάς και υπάρχει αναλυτικός πίνακας. Αυτό που απόμενε ήταν η Επιστολή Παραίτησης του κ. Πουρνάρα και τα στοιχεία που αναφέρονταν εντός αυτής.

Σημειώστε ότι η δήθεν αναζήτηση του κ. Οικονόμου από την Παρασκευή 18η Σεπτεμβρίου 2015 δεν έγινε με e-mail όπως κατά κόρον συνηθιζόταν για τα υπόλοιπα θέματα αναγκών του Συλλόγου.
Ο κ. Μυλωνάς αποφάσισε την αναστολή μόνος του χωρίς να ενημερώσει τον κ. Οικονόμου με οποιοδήποτε τρόπο και ειδικότερα με e-mail πριν ενεργήσει.

Ο κ. Μυλωνάς ενδιαφερόταν περισσότερο για την λειτουργική συντήρηση του γηπέδου και την αντικατάσταση του εξοπλισμού του και επέμενε στην επίλυσή τους, παρά για τα σοβαρά διοικητικά προβλήματα του συλλόγου που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Παρόλα αυτά και ενώ ικανοποιήθηκαν οι ανάγκες συντηρήσεως του γηπέδου και του εξοπλισμού του άρχισε να μας δηλώνει σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε στην εύρεση ωρών προπόνησης για την ανδρική Ομάδα στο γήπεδο που συντηρούσαμε εμείς.

Οι σκοπιμότητες και συμφέροντα αυτών των αποφάσεων θα προκύψουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτό είναι εν συντομία το χρονικό αποχώρησης από την «Αναγέννηση Βύρωνα»
των κ.κ. Μπαλωμένου και Οικονόμου.

Ποτέ κάποιοι που προσφέρουν δημιουργικό χρόνο και παροχές , δεν αποχωρούν αναιτιολόγητα.
Κάποια στιγμή να σταματήσει η αφελής ανώνυμη κριτική , που γίνεται εργαλείο στα χέρια αυτών που εξασφαλίζουν απολαβές και συνεισφέρουν μόνο ξοδεύοντας τον χρόνο τους στον χώρο του αθλητισμού.

Στην Διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Μπαλωμένος Σπυρίδων- Οικονόμου Χαράλαμπος».

Οι Μπαλωμένος, Οικονόμου έχουν δώσει επίσης στην δημοσιότητα τα παρακάτω έγγραφα:

Πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου Αθηνών με στοιχεία 5418/2015 στο οποίο φαίνεται ότι μέχρι και την Πέμπτη 7η Μαϊου 2015 δεν έχει κατατεθεί αγωγή στην Αρμόδια Δικαστική Αρχή κατά του κύρους της πράξης των ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ του Σαββάτου 12ης Ιουλίου 2014.

Πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου Αθηνών με στοιχεία 10218/2015 στο οποίο φαίνεται ότι μέχρι και την Τετάρτη 23η Σεπτεμβρίου 2015 ολοκλήρωσης της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών περιόδου 2015 – 2016 από το οποίο απεχώρησε το Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ δεν έχει κατατεθεί αγωγή στην Αρμόδια Δικαστική Αρχή κατά του κύρους της πράξης των ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ του Σαββάτου 12ης Ιουλίου 2014.

e-παράβολο εκδοθέν την Τρίτη 28η Ιουλίου 2015 και κατατεθέν την Τετάρτη 29η Ιουλίου 2015 στο ΑΣΕΑΔ με την προσφυγή κατά της Απόφασης Ποινής εκ του Δ.Σ. της ΟΧΕ της 22ας Ιουλίου 2015 για την αποχώρηση από το Final6 της Παιδικής Ομάδος του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια