Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: tovima.gr

Με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων, στις 5 Ιουνίου, θα γιορτάσει ο Μίλτος Πασχαλίδης τα είκοσι συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, που κλείνει φέτος.

Στη συναυλία αυτή με τίτλο «Ότι αγαπάς, δεν τελειώνει» θα τον συνοδεύσουν αγαπημένοι φίλοι και συνοδοιπόροι, που συμπορεύτηκαν και τραγούδησαν μαζί του νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εικοσαετίας. Άλλωστε, όπως δηλώνει ο Πασχαλίδης, «τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι».

Τα πρώτα είκοσι χρόνια της δισκογραφικής πορείας του Μίλτου Πασχαλίδη φέρνουν μαζί τους μπαλάντες, κάποιες από αυτές πιο ηλεκτρισμένες, μερικά δυνατά λαϊκά κομμάτια που εξέφρασαν το μη προφανές και άλλα τραγούδια που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες.

Καλεσμένοι στην γιορτή είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, η Γιώτα Νέγκα, ο Νότης Μαυρουδής και η  Μιρέλα Πάχου.

Οι παρουσίες πολλές, αλλά ακόμα πιο ηχηρές είναι οι απουσίες φίλων, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Άλκης Αλκαίος, ο Μάνος Ξυδούς , ο Μάριος Τόκας που θα είναι, όμως, παρόντες μέσα από τα τραγούδια τους.

O Μιλτιάδης Πασχαλίδης γεννήθηκε στην Καλαμάτα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Διδάχτηκε κιθάρα στο Ελληνικό ωδείο. Το 1986 πηγαίνει να σπουδάσει μαθηματικός στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 1993 αποφασίζει να παρακολουθήσει μεταπτυχιακό κύκλο μαθημάτων φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου. Από το 1991 και έπειτα, ασχολείται με την μουσική και κυκλοφορεί προσωπικούς δίσκους.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μιρέλα Πάχου (πιάνο, ακορντεόν), Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Δημήτρης Σινόγιαννης (κιθάρες), Πάρις Περισυνάκης (λύρα), Δημήτρης Μουτάφης( μπάσο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Γιάννης Νικολετόπουλος (κρουστά).

Πληροφορίες 

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Έναρξη: 21.00

Εισιτήρια: 12€, προπώληση: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: viva.gr Ταμεία Θεάτρου Βράχων, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, RELOAD, Media Markt.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια