Σοκ στο Βύρωνα: Άντρας βούτηξε στο κενο κρατώντας βρέφος στην αγκαλιά

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Βύρωνα. Ένας άντρας αγνώστων στοιχείων μαζί με ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 5 μηνών στα χέρια του έπεσαν από μπαλκόνι σήμερα το πρωί.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην Πλατεία Σμύρνης στο Βύρωνα. Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος έχει μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο παίδων Αγλαία Κυριακού, ενώ ο άντρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ενημέρωση: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το κοριτσάκι είναι νεκρό, καθώς μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» χωρίς σφυγμό, ενώ αυτή την ώρα ενημερώνονται οι γονείς του. Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Μαριλίζα Οικονόμου ζήτησε άμεσα τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο άνδρας που βούτηξε στο κενό μαζί με το βρέφος είναι θείος του, που κατά ορισμένες πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έπεσε πάνω σε δέντρο του κήπου, γι’ αυτό και δεν σκοτώθηκε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια