Από πυρά αστυνομικού νεκρός ο 25χρονος

Πηγή: ΤA ΝEA On-line

Από πυρά αστυνομικού έχασε τη ζωή του ο 25χρονος άνδρας στη διάρκεια επιχείρησης στον Βύρωνα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Το θύμα φέρει εννέα τραύματα, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι τυφλά και τα πέντε είναι διαμπερή. Τα δύο από αυτά ήταν στο κεφάλι και την καρδιά.

Απο την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι και τα τυφλά και τα διαμπερή τραύματα είχαν πύλη εισόδου από την ίδια πλευρά, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι προέρχονται όλα από το ίδιο όπλο.

Τα τυφλά χτυπήματα διαπιστώθηκε ότι προήλθαν από το όπλο του αστυνομικού.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Από τη βαλλιστική εξέταση, που διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στις τέσσερις βολίδες, που ανευρέθησαν στη σορό του ομογενούς, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα την 16-02-2010 στην περιοχή του Βύρωνα, κατά τη σύλληψη δύο επικίνδυνων κακοποιών, προέκυψε ότι εβλήθηκαν από υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού. Η σχετική έκθεση θα ενσωματωθεί στο προανακριτικό υλικό.

httpv://www.youtube.com/watch?v=3GuCNleunyk

httpv://www.youtube.com/watch?v=GBXnJY7_u6k

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια