Πολίτες επιτέθηκαν στον Νίκο Δένδια στον Άγιο Λάζαρο

Απλός κόσμος και πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα, αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Δένδιας βρέθηκε σε καφετέρια της περιοχής, μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη. Όταν όμως έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες των γύρω καταστημάτων δέχτηκε φραστική επίθεση, ενώ στην συνέχεια άρχισαν να τον κυνηγούν για να τον λιντσάρουν. Η ασφάλεια του υπουργού τον φυγάδευσε άμεσα για να γλιτώσει τα χειρότερα.

«Να μην ξαναπατήσει κανείς σας εδώ», φώναζαν οι πολίτες που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του υπουργού, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα για το θέμα του Νίκου Ρωμανού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

13 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kriatsiotis George

Και η παραπληροφόρηση έχει τα όριά της. Ως αυτόπτης μάρτυρας δηλώνω ότι ο κος Δένδιας ήταν εκεί επί 1,5 ώρα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Οι πολίτες συζητούσαν μαζί του και πολλές φορές τον κριτίκαραν. Μετά εμφανίστηκανι γνωστοί καταληψίες του Βύρωνα και εκσενδόνισαν ποτήρια θέτοντας σε κίνδυνο την υγια ηλικιωμένων ανθρώπων και καθημένων σε παρακείμενο μαγαζί, που δεν είχαν καμία σχέση με την εκδήλωση. Φροντίστε να ενημερώνεστε καλύτερα!

Spiros Mei

Ο κος?????? ΔΕνδιας απο ποτε ειναι κος ?????????? ο Δενδιας??????

Kriatsiotis George

Η ανατροφή μου με έχει μάθει να αποκαλώ τους πάντες κύριους και κυρίες. Αλλά αλήθεια αυτό σε ενόχλησε και όχι ότι κινδύνευσαν ηλικιωμένοι άνθρωποι;

Spiros Mei

δεν ξερω αν κινδυνευσαν ηλικιωμενοι η νεοι δεν ειμουν εκει δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω αλλα να εισαι σιγουρος οτι οι ηλικιωμενοι κινδυνευουν καθε μερα πολυ περισσοτερο απο τον Δενδια και τους φιλους του στην κυβερνηση παρα απο τους γνωστους καταληψιες. Ευχαριστω παντως και ας ειμαι πολυ κοντα ιδεολογικα στους γνωστους καταληψιες.

Νίκος Μαστροδήμος

Το ότι με αυτά που έχει ψηφίσει (και) ο Δένδιας έχουν οδηγηθεί τόσοι στην φτώχεια, την ανεργία, την πείνα και την αυτοκτονία, δεν μας ενοχλεί; Αν ένας ηλικιωμένος είχε να επιλέξει ανάμεσα σ'ένα ποτήρι νερό στο κεφάλι και την σύνταξη-βοήθεια να μπει στον τάφο μια ώρα αρχύτερα- που παίρνει τώρα, είμαι σίγουρος ότι θα διάλεγε το ποτήρι, αφού μόλις έφευγαν οι μελανιές θα τελείωναν και τα βάσανά του.

Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ την ρίψη αντικειμένων παρουσία ηλικιωμένων (ακόμη και η κριτική που αναφέρατε από μόνη της ακούγεται ήδη πολύ σκληρή!), όμως συγκρίνεται άραγε το κακό που έχουν κάνει οι καταληψίες σε σχέση με αυτό του "κυρίου" Δένδια και της παρέας του; Καλύτερη ενημέρωση μεν, προσοχή στο που εστιάζουμε δε.

Keyser Söze

Η ανατροφή σου σε έχει μάθει να είσαι και μαλάκας, δεξιός, νεοφιλελεύθερος! Οι ηλικιωμένοι σε μάραναν, υποκριτή, γκεμπελίσκε; Ουστ!

Andreas Koltsakidis

Βγάλαμε Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ για να έχουμε τους γνωστούς να κάνουν τέτοιες ενέργειες????Πολύ ωραία όποιος έχει αντίθετη άποψη πρέπει να τον βρίζουμε 'η να χειροδικούμε,πιστεύω να μη είναι Βυρωνιότης οκ….που βρίζει.

Dimitris Papageorgiou

Λαϊκιστές !!

Dimitris Papageorgiou

Με το να πετάς αντικείμενα και να υβρίζετε, ακυρώνεις τον αγώνα σου!! Χρόνια τώρα!