Πως περιγράφουν τα γεγονότα οι κάτοικοι της περιοχής

Πηγή: Τα Νέα On-line

«Τον υπάλληλο τον γνωρίζαμε αρκετό καιρό. Πολύ εργατικός και φιλότιμος νέος. Έχει οικογένεια, ένα μωρό. Πριν από λίγο ήρθε η σύζυγός του. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο με τη βοήθεια ψυχολόγου».

Η ιδιοκτήτρια του φούρνου στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στον Βύρωνα, κ. Σοφία Νίκογλου, είναι συντετριμμένη. «Σαν να βρέθηκα σε πεδίο μάχης. Θα πρέπει να έπεσαν τουλάχιστον εκατό πυροβολισμοί. Το πιο εφιαλτικό είναι το αίμα στον δρόμο». Η κ. Νίκογλου είχε φύγει δέκα λεπτά πριν από το μακελειό.«Έμεινε η υπάλληλός μου. Άκουσε τους πυροβολισμούς και όπως μου είπε, κατάφερε να βγει από το κατάστημα, σερνόμενη».

Δίπλα από τον φούρνο βρίσκεται η αποθήκη υδραυλικών όπου εργαζόταν ο άτυχος 25χρονος υπάλληλος. Η αιματηρή συμπλοκή έγινε την ώρα που υπάλληλοι ξεφόρτωναν εργαλεία. Ο άτυχος υπάλληλος, την ώρα που έπεφταν οι σφαίρες προσπάθησε να σωθεί και να βρει καταφύγιο στο απέναντι κτίριο.

Γεμάτος αγωνία, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης κ. Θεόδωρος Λάμπρος, το απόγευμα λίγη ώρα μετά τη συμπλοκή, προσπαθούσε να μάθει τι είχε συμβεί και για την κατάσταση του υπαλλήλου του. Το σκηνικό της μάχης που κράτησε τουλάχιστον ένα τέταρτο περιγράφει ο κ. Γιάννης Καράμπελας, κάτοικος της περιοχής. «Η ώρα ήταν 4.30, όταν ακούσθηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί. Ήταν σαν ριπές. Έπειτα από λίγο επικράτησε ηρεμία και αμέσως μετά έσκασε η χειροβομβίδα. Ακολούθησαν και άλλοι πυροβολισμοί, μεμονωμένοι όμως, μάλλον από πιστόλι».

Πολλοί από τους κατοίκους της γειτονιάς έλεγαν χθες ότι για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο υπήρχαν ασυνήθιστες κινήσεις στη γειτονιά τους και το συνέδεσαν με τη συμπλοκή, ότι δηλαδή αστυνομικοί κάποιους παρακολουθούσαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια