Επιστρέφει στον Αθηναϊκό η Μαγαλιού

Πηγή: onsports.gr

Στον Αθηναϊκό επέστρεψε η Τούλα Μαγαλιού, αποτελώντας την όγδοη φετινή μεταγραφική κίνησή του.

Η 35άχρονη γκαρντ επιστρέφει στο Βύρωνα ύστερα από πέντε χρόνια, αφού περιπλανήθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, τον Ιπποκράτη Κω και τον Πρωτέα Βούλας.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Αθηναϊκού έπειτα από πέντε χρόνια. Θα βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους, να έχουμε μια υγιή χρονιά», ανέφερε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του X-Level Αθηναϊκού ανακοινώνει την επιστροφή τηςΑφεντούλας Μαγαλιού ύστερα από πέντε χρόνια. Η Αφεντούλα Μαγαλιού είναι γεννημένη στις 31/10/1979, έχει ύψος 1,68μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2».

Η Μαγαλιού προτού πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2006 στον Αθηναϊκό (Α2) αγωνίστηκε στις Σέρρες (και στονΑ.Ο. Σερρών και στον Πανσερραϊκό), την Καστοριά και το Ρούπελ.

Με τον Αθηναϊκo κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 2006-2007, ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ τη σεζόν 2008-2009 στέφθηκε πρωταθλήτρια φθάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Eurocup. Μετά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, τον Ιπποκράτη Κω και τον Πρωτέα Βούλας. Με τονΑθηναϊκό στην Α1 έχει σημειώσει 216 πόντους σε 36 παιχνίδια πρωταθλήματος».
.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια