Παραίτηση Σταυρακόπουλου από Δόξα Βύρωνα

Πηγή: stoplekto.gr

Την παραίτηση του από τον πάγκο της Δόξας Βύρωνα υπέβαλε ο προπονητής Βαγγέλης Σταυρακόπουλος.

Αναλυτικά οι εξελίξεις στην ομάδα όπως τις είδε ο κ Σταυρακόπουλος έχουν ως εξής:

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ,ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΩΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΟΛΟΣ Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ,ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ..

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ,ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΣΤΗ BLUE ARMY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΔΟΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια