Ο ΣΠΑΥ συνεχίζει να δίνει το «παρών» στο ευρωπαϊκό δασικό δίκτυο

Πηγή: spay.gr

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) εκπροσωπήθηκε με δυο εργαζόμενους, στη Γενική Συνέλευση της FEDENATUR (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Μητροπολιτικών και Περιαστικών Φυσικών και Αγροτικών Περιοχών) που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Χούστ Δέσβερν (San Just Desvern) της Περιφέρειας της Καταλονίας, στα περίχωρα της Βαρκελώνης την 22η Μαΐου.

Παρουσιάζοντας τον απολογισμό του έτους 2013, ο απερχόμενος Πρόεδρος της  FEDENATUR, Sliman Tir, εξέφρασε εκ νέου τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) Νίκο Χαρδαλιά, Δήμαρχο Βύρωνα, στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και στους εργαζόμενους του Συνδέσμου, για τη συνδιοργάνωση της ετήσιας ημερίδας και Γενικής Συνέλευσης των Μελών για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ΣΠΑΥ και τη FEDENATUR τον περσινό Ιούνιο. Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε την απόφασή του να παραδώσει τη σκυτάλη, έχοντας συμπληρώσει, βάσει καταστατικού, τον μέγιστο αριθμό συνεχόμενων θητειών.

Συμμετέχοντας στην εκλογή του νέου Πρόεδρου της FEDENATUR,  ο ΣΠΑΥ υπερψήφισε τον Δήμαρχο του Σαν Χουστ JosepPerpinyà Palau, που εξελέγη ομόφωνα, για μια διετία.

Τα μέλη της FEDENATUR, εκ των οποίων οι δύο εκπρόσωποι του ΣΠΑΥ,  συμμετείχαν επίσης στην ημερίδα για τη διαχείριση των υδάτων στα περιαστικά πάρκα και δάση και πραγματοποίησαν τεχνικές επισκέψεις στα πάρκα της Περιφέρειας της Καταλονίας, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την τεχνογνωσία των οικοδεσποτών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια