Μύκονος-Δόξα Βύρωνα 1-4

Πηγή: onsports.gr

Νικηφόρα πέρασε από τη Μύκονο η Δόξα Βύρωνα, επικρατώντας 4-1 και διατήρησε τις λιγοστές της ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2’ με σουτ του Καρρά, οι Βυρωνιώτες κατάφεραν να φτάσουν σε ευρεία νίκη. Στο 4’ η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή σε προβολή του Κουκά για το 2-0, όμως ο διαιτητής δεν κατακύρωσε το γκολ. Στο 25’ η Δόξα ισοφάρισε με πλασέ του Λέσι καις το 33’ ο Μακρής έκανε το 1-2 με βολέ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δύο ακόμη γκολ. Στο 63’ ο Τσαφταρίδης έκανε το 3-1 με πλασέ, και στο 83’ ο Μενίκου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Αξίζει να σημειωθεί πως στη Μύκονο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της Δόξας που χειροκρότησαν τους παίκτες μετά τη νίκη.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Γούλας-Δάρας): Πουλάκης, Μύρτινας, Φιορεντίνος, Κουκάς, Μπαλής, Βαλαμούτης (65’ Ράγια), Λαλαής (50’ Μπάτσι), Παππάς (60’ Πανέτας), Καρράς, Κυπριτίδης, Βλαχόπουλος

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝA (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Μουκέας, Αναστασίου, Κατσούδας, Μπιρμπίλης, Ζίζηλας (72’ Μενίκου), Λέσι, Λουσαράκης, Γκουντελίτσας, Μακρής (66’ Σαλαπάτας), Τσαφταρίδης, Παπαντζήμας (60’ Κασνέτσι)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια