10 χρόνια Βύρωνας.gr

    Πριν από 10 χρόνια υπήρξε μία ιδέα, να δημιουργήσουμε ένα κόμβο ενημέρωσης και επικοινωνίας για όλους τους Βυρωνιώτες. Η ιδέα αυτή έγινε πράξη την 27η Απριλίου 2004, όταν ξεκίνησε η λειτουργία του Βύρωνας.gr.

    Από την πρώτη στιγμή η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη και αυτό ήταν και το σημαντικότερο κίνητρο για εμάς, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, σε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι σήμερα, καταφέραμε να διατηρήσουμε το Βύρωνας.gr ένα έντιμο και ανιδιοτελές μέσο αντικειμενικής ενημέρωσης για τον Βύρωνα. Αυτή ίσως είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία στη διαχρονική λειτουργία του.

    Για όλα αυτά τα χρόνια στήριξης, θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας και να υποσχεθούμε ότι αυτή η προσπάθεια θα παραμείνει όπως ξεκίνησε, ανοικτή, αντικειμενική, ανεξάρτητη και φιλόξενη για όλους τους Βυρωνιώτες.

    Σας ευχαριστούμε,
    Η συντακτική ομάδα του Βύρωνας.gr

    infographic-vironas

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    Εγγραφή σε ενημερώσεις
    Ειδοποίηση για
    guest

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    0 Σχόλια
    Ενσωματωμένα σχόλια
    Δείτε όλα τα σχόλια