«Τσίμπησε» βαθμό η Δόξα Βύρωνα

Πηγή: grandsport.gr

Η Δόξα Βύρωνα κατάφερε να φύγει από το Ρέντη με την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά και συνεχίζει να ελπίζει.

Το πρώτο μέρος θα… ξεχαστεί γρήγορα, με το δεύτερο να έχει πιο πολλές φάσεις. Ο Κακκάβας στο 47’ είδε τον Σουλογάνη να του λέει «όχι» σε τετ α τετ, ενώ στο 62’ η Δόξα είχε δοκάρι με τον Τσαφταρίδη.

Το έργο της ομάδας του Βύρωνα έγινε ακόμη δυσκολότερο, όταν στο 80’ ο Μακρής αποβλήθηκε, ενώ είχε περάσει έξι λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή.

Στο 85’ ο Παπατζήμας έκανε ολέθριο λάθος, καθώς σε φάουλ υπέρ της ομάδας του, κλώτσησε την μπάλα για να την βάλει πιο μπροστά, ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και ο Μυλωνάς πήρε την μπάλα, την πάσαρε στο Λοϊζίδη και εκείνος με τη σειρά του «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Κακκάβα για το 1-0.

Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις κατάφερε να φτάσει στο 1-1 με τον Ζίζηλα να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση στου Παπαδόπουλου για το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αλέκος Λιθόπουλος): Παπαδόπουλος Β. , Στεφανής, Γαβαλάς, Κρητικός Γ., Γεωργούλης, Στρατής, Κακκάβας (90’ Μηλιώνης), Λοϊζίδης, Γεωργιάδης (72’ Καλογιάννης), Ευθυμιάδης (61’ Παντελίδης), Μυλωνάς.

 ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σουλογάνης, Χαλκιάς (68’ Παπατζήμας), Κατσούδας, Μπιρμπίλι, Ζίζηλας, Φουντουκίδης (52’ Αναστασίου), Γκουντελίτσας, Κασνέτση, Μενίκου (74’ Μακρής), Τσαφταρίδης, Λουσαράκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια