Σταυρακόπουλος: Ο αγώνας μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση

Πηγή: stoplekto.gr

Μπορεί η Δόξα Βύρωνος να κοίταξε στα μάτια τον Ιωνικό στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή μεταξύ των δυο ομάδων, ωστόσο η εμφάνιση που πραγματοποίησε η κυανή θεά δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα αφού γνώρισε την ήττα με 1-0.

Όπως γίνεται αντιληπτό η απογοήτευση έχει κυριεύσει το στρατόπεδο της ομάδας ωστόσο άπαντες κρατούν την καλή απόδοση που έπιασαν οι παίκτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις που παραχώρησε στον Κ. Παντζαρίδη ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, ο οποίος τόνισε:

“Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη φιλοξενία που μας παρείχε και εύχομαι στο τέλος να πετύχει τους στόχους του διότι αξίζει βάσει ιστορίας που διαθέτει να μετέχει σε ανώτερη κατηγορία. Ο αγώνας μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση διότι παρά το γεγονός ότι ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα, δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε. Ο αγώνας πήγε έτσι όπως τον είχαμε σχεδιάσει, παρ’ όλα αυτά θεωρώ καθοριστική τη φάση του 55′ που μας ακυρώθηκε το γκολ χωρίς αυτό βέβαια να μειώνει τη νίκη του Ιωνικού. Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο όπου ο αντίπαλος μπήκε δυνατά, στη συνέχεια ισορροπήσαμε και όσο περνούσε η ωρα ανεβάζαμε την απόδοση μας. Από εκεί και πέρα σε μια ολιγωρία στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και αυτό που οφείλουμε είναι να συνεχίσουμε.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια