Ήττα για την Δόξα στη Νίκαια

Πηγή: grandsport.gr

Με γκόλ του Δημήτρη Πολυχρόνη στις καθυστερήσεις ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 της Δόξας Βύρωνα και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς βαθμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα γεμάτο πρώτο 15λεπτο στο οποίο πολιόρκησαν την άμυνα της Δόξας Βύρωνα, με χαρακτηριστικές ευκαιρίες στο 12′ όταν από κάθετη του Βουτσιώτη από αριστερά, διαδοχικά σουτ των Μαρουκάκη και Μπερνιδάκη δεν βρήκαν στόχο.

Στη συνέχεια ο Ιωνικός ανέκοψε ξαφνικά ρυθμό δίνοντας χώρο και πρωτοβουλίες στους Βυρωνιώτες οι οποίοι στο 19´είδαν μακρινό σουτ του Λουσαράκη να σημαδεύει τη συμβολή των δοκαριών του Αδαμόπουλου.

Στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του Ιωνικού στο πρώτο μέρος, στο 41′ ο Μπερνιδάκης σούταρε από αριστερά εντός περιοχής για να πέσει στη γωνία και να αποκρούσει ο Σουλογάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός εμφανίστηκε νευρικός και με σποραδικές επιθέσεις κυνηγούσε το γκολ. Στο 51´ο Μαρουκάκης μονος του σούταρε προ του Σουλογάνη ψηλά άουτ.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των φιλοξενουμένων καθώς το άγχος άρχισε να βαραίνει τα πόδια των παικτών του Ιωνικού. Στο 79′ οι Νικαιώτες έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Κορακάκης με δεύτερη κίτρινη.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Κώστα Παρθενίου πίεσαν και στο 84′ και 89′ είχαν σουτ με τον Τσαρκάνι και τον Καμβύση αντίστοιχα τα οποία απέκρουσε ο Σουλογάνης. Στις καθυστερήσεις  ο Πολυχρόνης σούταρε δυνατά από την περιοχή και η μπάλα βρήκε δίχτυα λυτρώνοντας τον Ιωνικό που κατέκτησε με πολύ άγχος αλλά και δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος,Καμβύσης,Μπεκατώρος,Κωνσταντόπουλος,Δημητρίου(62′Πολυχρόνης), Κορακάκης Βουτσιώτης (62′ Βασιλείου),Σιμιτσής, Μαρουκάκης, Κατσαβριάς (79′ Τσαρκάνι), Μπερνιδάκης.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ( Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σουλογάννης,Αναστασίου(62′ Σαλαπάτας), Κατσούδας,Μπιρμπίλι,Ζίζηλας(75′ Φουντουκίδης),Μακρής,Γκουντελίτσας,Λέσι,Καζνέτσης,Παπατζήμας,(69′ Μενίκου)Λουσαράκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια