Εξαιρετική βραδιά με βραβεύσεις στην εκδήλωση της Δόξας Βύρωνος

Πηγή: stoplekto.gr

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στoν πρώην κινηματογράφο Λουίζα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ομάδα της Δόξας Βύρωνος. Το παρών στο συγκεκριμένο  γεγονός έδωσαν αρκετά πρόσωπα που έχουν τιμήσει την ομάδα κατά το παρελθόν και εξακολουθούν να το κάνoυν έως σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, τους ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της περιοχής, Νίκος Χαρδαλιάς, οι Αντιδήμαρχοι, Χρήστος Γώγος, Ιουλία Κιούπη, οι φορείς Παναγιώτης Κονσούλας, Αλέξης Σωτηρόπουλος, Άκης Κατωπόδης, καθώς  και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Στεφανίδης.

Πάντως, η διοίκηση της Δόξας δεν παρέλειψε να βραβεύσει αρκετά πρόσωπα που έχουν τιμήσει το σωματείο όπως οι Δημήτρης Ζυγούρης, Στάθης Καραλάγας, Άγγελος Ζαφειράκης που αποτελούν πλέον προπονητές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Παράλληλα, τιμητική πλακέτα παραδόθηκε στους Αλεξόπουλο Δημήτρη και Αλεξοπούλου Ξένια, στην ”Blue Army” την οποία εκπροσώπησε ο γνωστός σε όλους… Λάζαρος ο οποίος μάλιστα στο λόγο του τόνισε: “O οπαδός είναι αυτός που δίνει νόημα και δύναμη στον ποδοσφαιριστή και ένας ποδοσφαιριστης πρέπει να σέβεται τα έθιμα μιας ομάδας. Κάποιοι ζουν 90 χρόνια. Εμεις 90 λεπτά κάθε Κυριακή. Εύχομαι από τα τμήματα υποδομών να βγουν ποδοσφαιριστές καριέρας και αν όχι,  ποδοσφαιριστές άνθρωποι με ηθος”.

Τιμήθηκαν επίσης οι  δημοσιογράφοι Γάννης Τεριλίδης  και Κυριάκος  Παντζαρίδης.

Την παρουσίαση της βραδιάς επιμελήθηκε η  δημοσιογράφος Μαρία Μαστορέλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια