Aνακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στον Βύρωνα

Πηγή: attikipress.gr/

Μετά την επιτυχημένη εφαρμογή του Πρότυπου Δημόσιου Προγράμματος Ανακύκλωσης, το οποίο αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή οι πολίτες, ο δήμος Βύρωνα κάνει το επόμενο βήμα και προχωρά στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου και λειτουργεί με το σύστημα της κατ’ οίκον αποκομιδής. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν καθημερινά την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, από τις 6 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, καλώντας στα τηλέφωνα 210 7640512 και 210 7658247.

Η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών υλοποιείται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα, ενώ υπεύθυνοι για την υλοποίηση του προγράμματος είναι οι: Γιάννης Μαυρίκης και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

«Η επιτυχημένη πορεία του Πρότυπου Προγράμματος Ανακύκλωσης που βασίζεται στην εντυπωσιακή ανταπόκριση των συμπολιτών μας, μας οδήγησε στην απόφαση να επεκτείνουμε την ανακύκλωση και στις ηλεκτρικές συσκευές. Ευελπιστούμε ότι οι συνδημότες μας θα αγκαλιάσουν και αυτή την πρωτοβουλία με την ίδια θέρμη που επέδειξαν για το πρόγραμμα ανακύκλωσης υλικών» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι: «πρόκειται για ακόμα μία περιβαλλοντική πρωτοβουλία που αποδεικνύει ότι για εμάς η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί ευχολόγιο αλλά καθημερινό στοίχημα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια