Δημοσκόπηση GPO για τον Βύρωνα: Πρώτος ο Χαρδαλιάς με 52,1%

Παρότι έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που εκλέχθηκε πρώτη φορά Δήμαρχος, ο Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται οτι εξακολουθεί να συσπειρώνει την εμπιστοσύνη των κατοίκων του Βύρωνα.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO (27-29 Νοεμβρίου, σε δείγμα 800 ατόμων) o Νίκος Χαρδαλιάς συγκεντρώνει ποσοστό 52,1%, γεγονός που σημαίνει ότι στην περίπτωση νέας υποψηφιότητάς του, εκλέγεται από τον πρώτο γύρο. Ακολουθούν οι Άκης Κατωπόδης και Παναγιώτης Πάλμος με ποσοστά 11,5% και 11,4% αντίστοιχα. Στο 7,2% βρίσκεται ο Αλέξης Σωτηρόπουλος και στο 6% ο Τάσος Γουδέλης.

tn_erevna 1.1

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 41,6% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ των εκλογών του Ιουνίου του 2012 επιλέγουν για Δήμαρχο τον Νίκο Χαρδαλιά, καθώς και το 23,3% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ και το 19,6% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ .

tn_erevna 1.2

Τέλος, θετική γνώμη για το έργο του σημερινού Δημάρχου στον Βύρωνα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO, έχει το 83,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 54,8% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 46,7% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και το 59,3% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ.

tn_erevna 2.2

tn_erevna 2.1 

Ωστόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα διεκδικήσει ή όχι και πάλι τον Δήμο Βύρωνα. Την απάντηση στο ερώτημα αυτό θα την δώσει την Δευτέρα 9/12 σε συνάντηση των φίλων, συνεργατών και στελεχών της παράταξης του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια