Δόξα Βύρωνα – Ατρόμητος Πειραιά 1-2

Πηγή: onsports.gr

Σημαντικό «διπλό» που του δίνει την ευκαιρία να παραμείνει σε ανοικτή επαφή με την κορυφή πανηγύρισε ο Ατρόμητος Πειραιά, επικρατώντας 2-1 της Δόξας στον Βύρωνα με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10’ με το δυνατό σουτ του Χαλκιά έξω από την περιοχή, όμως, στο 62’ ο Ευθυμιάδης με κεφαλιά ισοφάρισε για τους Πειραιώτες και στο 78’ ο Λοϊζίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Ατρόμητο.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Δημήτρης Ζυγούρης-Στάθης Καραλάγας): Σουλογάνης, Φουντουκίδης (82′ Παπατζήμας), Κατσούδας, Ζώνας (88′ Γκουντελίτσας), Ζίζηλας, Χαλκιάς, Μπιρμπίλι, Λέσι, (62′ Σαλαπάτας) Μακρής, Δωροβίνης, Τσαφταρίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Ντούχετσεκ (48′ λ. τρ. Δημητρόπουλος), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Βασιλάκος (37′ Γεωργούλης), Κρητικός, Στρατής, Ευθυμιάδης, Μυλωνάς, Λοϊζίδης (86′ Μανουλίδης), Γεωργιάδης, Δανασής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια