Ο Δήμαρχος Βύρωνα στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση στη Νυρεμβέργη

Πηγή: vimaonline.gr

Με πάνω από 400 συμμετοχές δημάρχων και δημοτικών παραγόντων, η Ελλάδα συμμετέχει στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Νυρεμβέργη με θέμα “Η πόλη του μέλλοντος”.

Τον υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Καρπενησίου Γιάννης Μπουτάρης και Κώστας Μπακογιάννης, όπως επίσης και δεκάδες άλλοι συνάδελφοί τους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Δήμαρχος του Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσεις ο κ. Χαρδαλιάς μας δήλωσε:

«Όλα αυτα τα χρόνια στα πλαισια της Ευρωπαικης Ενωσης και της λειτουργιασ της Ευρωπαικής Ενωσης Περιφερειων και Δήμων εχει αποδειχτει οτι οι διμερεις και οχι μονο επαφες μασ και συνεργασιεσ με αλλουσ συναδελφους στους διαφορους δημους της Ευρωπης αναδεικνυουν καλες πρακτικες προς οφελος των πολιτων!

Εχει αποδειχθει ότι η συνεννοηση και συνεργασία σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να αποφέρει αμοιβαία οφέλη και για τις ολες τις πλευρές, κυριως μέσα από την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καλών πρακτικών και εμπειριών, την προσέλκυση επενδύσεων, την διαρκη προσπαθεια για την παταξη της γραφειοκρατιας και της πολυνομιας αλλά και τη συνεννόηση ανάμεσα στις ιδιες τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες μέσα από την επικοινωνία.

Αυτές τις καλες πρακτικες πρέπει και να τις αναδείξουμε και να τις αξιοποιήσουμε προς όφελος των δημοτών μας!

Τέτοιες συναντήσεις σε τόσο υψηλό επίπεδο συνεισφέρουν τα μέγιστα στην προσπαθεια που κάνουμε οι ΟΤΑ όλης της χώρας !”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια