Αιματηρή συμπλοκή σε club στο Παγκράτι

Πηγή: koutipandoras.gr

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ θαμώνων σημειώθηκε σημειώθηκε στις 06:10 τα ξημερώματα έξω από το club«Σιδεράδικο», επί της οδού Υμηττού 128 στο Παγκράτι. Ένας 23χρονος τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια επεισοδίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 10 προσαγωγές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το επεισόδιο ξεκίνησε αρκετή ώρα νωρίτερα μέσα στο μαγαζί, όταν περίπου δέκα άνθρωποι πιάστηκαν στα χέρια. Τα πνεύματα αρχικά φάνηκε να ηρεμούν, ωστόσο οι θερμοκέφαλοι συνεπλάκησαν εκ νέου. Η ασφάλεια του μαγαζιού προσπάθησε να απομακρύνει τους τραμπούκους, ωστόσο ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε περίπου δέκα φορές αδιακρίτως τραυματίζοντας σοβαρά στον θώρακα τον 23χρονο.

Από την αστυνομία εξετάζεται πολύ σοβαρά, ως κίνητρο της συμπλοκής, να υπήρξαν γηπεδικές διαφορές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστή επιχειρηματίας του club και αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Βύρωνα κυρία Πηνελόπη Δάφνη υποστήριξε ότι η συμπλοκή έγινε έξω από το μαγαζί της όταν κάποιοι θαμώνες αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Chris Frank

αυτο.την.ενοιαξε.την.καριολα…..
μην.παθει.τιποτα.το.μαγαζακι….