Ξεκίνησαν οι δημοσκοπήσεις για τις δημοτικές εκλογές

Πηγή: NEWS@MME

Σαρωτικός στη δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «Byron Plus» εμφανίζεται ο επί δύο τετραετίες, ανεξάρτητος Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του 2010.

Η ερεύνα πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά, σε δείγμα 1000 ατόμων από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου, με αποτελέσματα που εδραιώνουν πλήρως την εκλογική κυριαρχία του Νίκου Χαρδαλιά, με διψήφιο, μάλιστα ποσοστό διαφοράς από τον κύριο αντίπαλό του Παναγιώτη Κόνσουλα και με ποσοστό 70% των ερωτηθέντων να θεωρεί, ότι το έργο του σημερινού Δημάρχου είναι θετικό και μάλλον θετικό…

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη πρόθεση ψήφου στον Α? γύρο, ο Νίκος Χαρδαλιάς λαμβάνει 42% έναντι 26,8% του Παναγιώτη Κόνσουλα, που όταν γίνει η αναγωγή στο σύνολο των εγκύρων η διαφορά φτάνει τις 16,31 μονάδες, με ποσοστά 45,06% και 28,75% αντίστοιχα.

Σταθερή επικράτηση με άνετο προβάδισμα έχει ο Δήμαρχος Βύρωνα και σε περίπτωση Β? γύρου, όπου τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 54,69% για το Νίκο Χαρδαλιά και 40,56% για τον Παναγιώτη Κόνσουλα, με διαφορά που αγγίζει τις 14,31 μονάδες.

Ιδιαίτερη σημασία, έχει και το προβάδισμα του Νίκου Χαρδαλιά στη παράσταση νίκης, με διαφορά 22,8 μονάδων από τον αντίπαλό του και ποσοστά 55,1% και 32,3% αντίστοιχα, παρά τα πρόσφατα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και παρά το γεγονός ότι οι εκλογές θα γίνουν σε έντεκα περίπου μήνες.

Τέλος, η διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων στα ποιοτικά στοιχεία και χαρακτηριστικά είναι συντριπτική υπέρ του νυν Δημάρχου. Το 69,7% των ερωτηθέντων θεωρεί τον Νίκο Χαρδαλιά πιο έμπειρο, έναντι του μόλις 8% που συγκεντρώνει ο Παναγιώτης Κόνσουλας, ενώ όσο αφορά τις γνώσεις για την αυτοδιοίκηση και πάλι ο Νίκος Χαρδαλιάς προηγείται με 50,6% με τον κ. Κόνσουλα να προσλαμβάνει μόλις το 13% του συνόλου.

Δείτε αναλυτικά την δημοσκόπηση εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια