Δόξα Βύρωνος: Φιλική νίκη κόντρα στο Μοσχάτο 3-0

Πηγή: stoplekto.gr

Φιλική νίκη με σκορ 3-0 σημείωσε η Δόξα Βύρωνος κόντρα στην ΑΕ Μοσχάτου. Οι «κυανόλευκοι»  μπορεί να εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι από τις συνεχείς προπονήσεις ωστόσο έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο Παπατζήμας άνοιξε το σκορ για τους Βυρωνιώτες, με τον Σπύρο Δωροβίνη να πετυχαίνει δυο τέρματα και να σημειώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Βαγγέλης Μάλλιος κατέβασε την Δόξα ως εξής: Μουκέας (46’ Σουλογάνης), Κρυεμάδι (46’ Χαλκιάς), Κατσιγιάννης (46’ Γουσούλης), Ζίζηλας, Παπαδόπουλος, Γκουντελίτσας (46’ Μπιρμπίλι), Παπατζήμας (46’ Δωροβίνης), Δημητρίου (46’ Φουντουκίδης), Κούτρος (46’ Μακρής), Τσαφταρίδης(46’ Μενίκου), Λουσαράκης (46’ Σαλαπάτας).

Από την αναμέτρηση απουσίασε ο Κατσούδας καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα. Για αύριο έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι την Δευτέρα θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα αφού έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια