Γκαρανές: «Τα καλύτερα έρχονται»

Πηγή: onsports.gr

Τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην Α1 Γυναικών θα ανακοινώσει ο Αθηναϊκός, σύμφωνα με το Σταύρο Γκαρανέ.

Το συγκρότημα του Βύρωνα έχει ήδη ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει ούτε τις μισές παίκτριες. Ο γενικός διευθυντής του Αθηναϊκού, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αποκάλυψε πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον Αθηναϊκό και τις ευκαιρίες που δίνει στις νεαρές παίκτριες: «Ο Αθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα για να αναδείξει ένα κορίτσι το ταλέντο του. Η προώθηση της Ευγενίας και η επάνοδος της Φραντζέσκας δείχνουν πως στο Βύρωνα δεν κοιτάμε μόνο το σήμερα, αλλά με μεθοδευμένες κινήσεις βάζουμε τις βάσεις και για το αύριο».

Για το ρόστερ του Αθηναϊκού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Το ρόστερ μας έχει ολοκληρωθεί κατά 98%, αν και ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει στην ανακοίνωση ούτε του… 55% των κινήσεών μας. Και μόνο η απόκτηση της Γκίβενς φτάνει για να μας χρήσει πρωταθλητές των μεταγραφών. Όλα τα κορίτσια που έχουμε ανακοινώσει έχουν θέση σε μια ομάδα υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων, όμως περιμένετε γιατί τα καλύτερα έρχονται και θα επαληθευτεί πλήρως η άποψή μας ότι ο Αθηναϊκός έκανε τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην Ελλάδα».

Για την κριτική που δέχονται στον Αθηναϊκό: «Επειδή κάποιοι προδίκασαν ότι θα κατεβούμε με Νεάνιδες στο πρωτάθλημα, θαρρώ ότι δεν είχαν στον νου τους την προώθηση της Ευγενίας, την απόκτηση της Φραντζέσκας ή των άλλων μικρότερων σε ηλικία κοριτσιών που θα συμπεριληφθούν στην πρώτη ομάδα. Άλλο μήνυμα ήθελαν να στείλουν κι επειδή ποτέ δεν είναι αργά προλαβαίνουν να ζητήσουν συγγνώμη. Όχι από τον Αθηναϊκό και τους ανθρώπους του. Από τους αναγνώστες τους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια