Πανιώνιος – Αθηναϊκός 64-90

Πηγή: Αθηναϊκός Α.Σ.Γυναικείο Μπάσκετ

Ακόμα μια σπουδαία νίκη για τον Αθηναϊκό, επικράτησε και επί του Πανιωνίου με 90-64 στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα μας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι έτοιμη για όλα, ότι είναι δυνατή, πως έχει πάθος, συγκέντρωση και αφοσίωση στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Οι παίκτριες του Τζώρτζη Δικαιουλάκου παρά το γεγονός ότι είχαν απέναντί τους μια πολύ καλά στημένη ομάδα, μπήκαν στο παρκέ με μία σκέψη στο μυαλό τους. Τη νίκη και αυτό το έδειξαν σε όλους όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο από το πρώτο τζάμπολ.

Η διαφορά κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα από τα πρώτα λεπτά, άγγιξε μάλιστα και τους 26 πόντους, κυρίως χάρη στην εκπληκτική άμυνα που έπαιξε ο Αθηναϊκός και από την οποία στη συνέχεια έπαιρνε ενέργεια για την επίθεση.

“Παρά την κούραση από το ταξίδι στην Κροατία, και τον αγώνα της Πέμπτης, η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο μυαλό μας πλέον είναι το ματς με την Μέντβεσκακ στο γήπεδό μας, όπου με τον κόσμο στο πλευρό μας – ελπίζουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο – θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στους “16” του θεσμού, και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος”, τόνισε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος.

Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε η Λολίτα Λύμουρα η οποία ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η Ζωή Κεχαγιά η οποία έχει θλάση στο χέρι, και οι δύο παίκτριες θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Διαιτητές: Τεφτίκης – Μπούκας.
Τα δεκάλεπτα: 11-33, 28-46, 45-69, 64-90.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Καλογερόπουλος): Βλάχου 4, Κοχ 8 (2), Σταυρακάκη 9 (2), Μπάτλερ 6, Γκοτζή 15 (3), Τσιέρνι 19 (2), Σπανού, Γιαννακοπούλου 3 (1).
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δικαιουλάκος): Καλέντζου 10 (1), Χατζηνικολάου 9 (1), Βολωνάκη 5 (1), Σούλις 8, Πετρονίτε 7, Σαρέγκου 6, Γουίγκινς 27 (5), Χαλικιά 2, Ντέιβις 16.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια