Αλλαγή σελίδας στον Αθηναϊκό

Πηγή: superbasket.gr

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Αθηναϊκός, καθώς η συμφωνία της μεταβίβασης της ομάδας του Βύρωνα ολοκληρώθηκε. Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής αναλαμβάνει ο Σουηδός επιχειρηματίας Γιέσπερ Ουίκστρομ, ενώ κεντρικός χορηγός θα είναι η εταιρία Ergosport.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού αναφέρει:

“Μετά από αρκετές ώρες συνεργασίας, μεταξύ του δημάρχου Βύρωνα, Νίκου Χαρδαλιά και των αδερφών Γιάννη και Σωτήρη Ντάνου ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταβίβασης της διοίκησης της ιστορικής γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού.

Εκτός των άλλων η συμφωνία, έκρυβε μια ακόμη θετική εξέλιξη, για την προοπτική και την οικονομική σταθερότητα του συλλόγου. Στο νέο διοικητικό σχήμα θα συμμετέχει ενεργά και ο Σουηδός επιχειρηματίας Γιέσπερ Ουίκστρομ, ιδιοκτήτης της X-Level του μεγαλύτερου media group της Σουηδίας, ο οποίος αναλαμβάνει Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Αθηναϊκού.

Την ίδια στιγμή η εταιρία Ergosport των αδερφών Ντάνων θα είναι ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα της ομάδας με το χρυσό αστέρι, όπως είχαμε ανακοινώσει προ ημερών (θα διαφημίζεται η ergoplati, μέρος του γκρουπ των εταιριών των αδερφών Ντάνων).

Όλες οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών, στην τετράωρη συνάντηση, η οποία έγινε παρουσία και του προπονητή του συλλόγου, Κώστα Κεραμιδά, στο Sheraton Στοκχόλμης και πλέον ο Αθηναϊκός όχι μόνο αλλάζει σελίδα, αλλά μέσα στα επόμενα 24ώρα θα ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφικές βόμβες της νέας εποχής”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια