Ανανέωσε με Καμμένου ο Αθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την πρώτη της κίνηση εν όψει της νέας σεζόν: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Δανάη Καμμένου».

Η Δανάη Καμμένου στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε: «Είναι τιμή για κάθε αθλήτρια να φορά τη φανέλα του Αθηναϊκού, να είναι κομμάτι από την ομάδα που κατέχει μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες. Για μένα η τιμή είναι διπλή, καθώς είμαι η πρώτη αθλήτρια που ανακοινώνεται κι είμαι έτοιμη με την προσπάθειά μου στις προπονήσεις και στους αγώνες να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν.

Ο Αθηναϊκός αλλάζει σελίδα και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου έξω από αυτή την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Κώστα Κεραμιδά, που πίστεψαν σε μένα και μου έδειξαν ότι με ήθελαν στην ομάδα.

Όταν τόσο σημαντικοί άνθρωποι σε εμπιστεύονται, το φορτίο είναι βαρύ, αλλά γνωρίζοντας πως οι κινήσεις θα είναι εντυπωσιακές, πιστεύω ότι οι συμπαίκτριές μου κι εγώ θα μπορέσουμε να το σηκώσουμε.

Δεν έχω να πω περισσότερα. Άλλωστε τώρα ξεκινάμε…».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια