Τριτοκοσμικές εικόνες στον 7ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα

Πηγή: stasivyrona.blogspot.gr

Μέλη του ΔΣ του ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών της “Στάσης Βύρωνα” σε επίσκεψη τους στον 7ο Παιδικό Σταθμό διαπίστωσαν σημαντικά κτιριακά προβλήματα τα οποία έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία και την ασφάλεια των νηπίων και των εργαζομένων.

Σε σχετική ερώτηση των μελών στην διευθύντρια του “ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών”,  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι έχει ενημερωθεί εδώ και ένα χρόνο η τεχνική υπηρεσία για τα προβλήματα αυτά αλλά δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από τον δήμο για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία “Στάση Βύρωνα” καλεί τον κο Φίλιππο Καρατζά και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας να απαντήσουν για το τι προτίθενται να πράξουν για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που παρουσιάζονται παρακάτω.

DSC08536 DSC08525 DSC08530

DSC08527 DSC08528 DSC08533

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

ΜΕ ΤΗ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟς;ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕς ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.